Laptele se amesteca cu cacao, zahar si se pun la fiert sa se topeasca zaharul. Se adauga margarina Rama, iar dupa ce s-a topit se adauga cu biscuitii.
Cand compozitia s-a racit se formeaza gogosele rotunde ca bombitele si se dau prin cacao amestecat cu zahar si nuca pisata.
Se pot servi si cu frisca deasupra.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii