Laptele se amesteca cu cacao, zahar, zahar vanilat, esenta de rom si se pun la fiert sa se topeasca zaharul. Se adauga margarina Rama Maestro, iar dupa ce s-a topit se adauga peste biscuitii macinati sau rupti in bucati mici. Se adauga nuca de cocos, nuca macinata, scortisoara dupa gust.
Cand compozitia s-a racit se formeaza gogosele rotunde ca bombitele si se dau prin cacao amestecat cu zahar si nuca macinata.
Se pot servi si cu frisca deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii