Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca.
Biscuitii se dau prin masina de tocat , la fel si rahatul.
Intr-un bol se pun biscuitii, rahatul, margarina, nucile , esenta de rom si peste ele se toarna siropul.
Se amesteca bine. Rezulta o pasta groasa. Daca e prea moale mai punem biscuiti, daca e prea legata mai punem sirop.
Se ia cate putin din aceasta pasta si se formeaza mici bombite in mijlocul carora punem cate o visina.
Le dam apoi prin nuca de cocos.
La mijloc, daca nu avem visine ,putem pune o aluna. Ies la fel de bune!
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii