autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Bombite

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2007

Ingrediente
biscuiti populari,, zahar,, margarina,, apa,, cacao., nuca sau visine din visinata,, nuca de cocos,, esenta de rom.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

16 voturi

Mod de preparare

15 linguri de zahar si doua cani de apa se pun pe foc pana se topeste zaharul si da in clocot. Dupa care se adauga margarina (1 pachet-250g.) si cacao 2-3 linguri.

Se amesteca pana se topeste margarina. Se ia de pe foc si se adauga biscuiti pisati-500g, nuca optional si esenta de rom. Se amesteca bine, dupa care se ia cate putin in mana, se fac cocoloase si se tavalesc prin nuca de cocos.

Daca amvem visine punem cate o visina in interiorul bombitei.

Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bombite" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bombite cu visine

Bombite cu visine

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se

15 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Bombite

Bombite

Laptele se amesteca cu cacao, zahar si se pun la fiert sa se topeasca zaharul. Se adauga margarina

19 voturi    8 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mocanu Marcela , 04 ianuarie 2014

    delicioasa!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

16 voturi

Ingrediente

  • biscuiti populari,
  • zahar,
  • margarina,
  • apa,
  • cacao.
  • nuca sau visine din visinata,
  • nuca de cocos,
  • esenta de rom.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Macaroane din cocus