Bomboane

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Bomboane

Ingrediente

  • o jumatate de kg de biscuiti
  • o cana de apa
  • o cana si jumatate de zahar
  • 3 linguri cacao
  • trei sferturi de pachet de unt(margarina)
  • visine din visinata(alune)
  • nuca de cocos(alune macinate sau cacao).

Mod de preparare

Biscuiti se dau prin masina de tocat si se amesteca cu siropul(apa+zahar+cacao+unt se pun pe foc si le amesteci pina se omogenizeaza) se introduc la frigider.Dupa ce s-a racit se fac guguloaie in mijlocul carora punem visine sau alune(se pot face si fara nimic in mijloc),apoi se dau prin nuca de cocos sau alune macinate sau cacao.Ies cam 60 de bomboane.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise