Pune frisca intr-un vas pe foc si pana sa fiarba, da-o deoparte. Intr-un castronel, pune 300 g. ciocolata cu lapte(adica 3 bucati) si toarna deasupra frisca fierbinte.
Amesteci pana se dizolva bine si imparti compozitia in 2 intr.una pune ness.ul si whiscki si in cealalata coaja de portocala si esenta de portocala(eu am facut un sirop din apa cu zahar si am fiert coaja de portocala ).
da compozitia la rece . eu am lasat de pe o zi pe alta.
apoi cu o lingurita formeaza bilute pe care le dam iar la rece deoarece se mai inmoaie cand le formam in palme.
topim apoi ciocolata amaruie si pe cea alba , separat bineinteles si glazuram bomboanele , in reteta de baza se scufunda bomboanele in ciocolata.
se da la rece pana in momentul servirii.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii