Topesti ciocolata la bain-marie si o amesteci cu frisca lichida.Torni aceasta crema pe o farfuriesi ,rece, o introduci in frigider.
Cand crema s-a intarit,iei cate o lingurita,pui in mijloc un sambure de migdale si,cu mana umeda,modelezi in forma de sfera.Treci bomboanele prin migdale maruntite si le pastrezi in frigider pana in momentul servirii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii