Punem intr-un vas la bain marie ciocolata maruntita si smantana.Dupa ce s-a topit complet ciocolata am luat vasul deoparte si am adaugat untul taiat cubulete si am amestecat pana ce tot untul s-a topit si compozitia a devenit omogena.Adaugam apoi fulgii de cocos si amestecam din nou pana i'am integrat in compozitie apoi lasam compozitia sa se raceasca bine.Dupa ce s-a racit am introdus vasul pentru inca 10-15 minute la frigider ca sa se intareasca mai mult compozitia.Dupa ce s-a racit compozitia luam cu o lingurita din ea si formam cu palmele bile.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii