Bomboane cu nuca de cocos si ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Bomboane cu nuca de cocos si ciocolata

Ingrediente

  • 250g fulgi nuca de cocos
  • 200g ciocolata (eu am folosit ciocolata neagra depinde de custuri)
  • 200g unt
  • 100ml smantana

Mod de preparare

Punem intr-un vas la bain marie ciocolata maruntita si smantana.Dupa ce s-a topit complet ciocolata am luat vasul deoparte si am adaugat untul taiat cubulete si am amestecat pana ce tot untul s-a topit si compozitia a devenit omogena.Adaugam apoi fulgii de cocos si amestecam din nou pana i'am integrat in compozitie apoi lasam compozitia sa se raceasca bine.Dupa ce s-a racit am introdus vasul pentru inca 10-15 minute la frigider ca sa se intareasca mai mult compozitia.Dupa ce s-a racit compozitia luam cu o lingurita din ea si formam cu palmele bile.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise