autor:

eltina

» » Prajituri

Bomboane cu nuca de cocos si ciocolata

Autor: eltina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: eltina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iulie 2011

Ingrediente
250g fulgi nuca de cocos, 200g ciocolata (eu am folosit ciocolata neagra depinde de custuri), 200g unt, 100ml smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Punem intr-un vas la bain marie ciocolata maruntita si smantana.Dupa ce s-a topit complet ciocolata am luat vasul deoparte si am adaugat untul taiat cubulete si am amestecat pana ce tot untul s-a topit si compozitia a devenit omogena.Adaugam apoi fulgii de cocos si amestecam din nou pana i'am integrat in compozitie apoi lasam compozitia sa se raceasca bine.Dupa ce s-a racit am introdus vasul pentru inca 10-15 minute la frigider ca sa se intareasca mai mult compozitia.Dupa ce s-a racit compozitia luam cu o lingurita din ea si formam cu palmele bile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane cu nuca de cocos si ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine):

    Sunt foarte bune doar ca eu nu am pus ciocolata in compozitie ci am trecut fiecare bomboana prin ciocolata apoi prin nuca de cocos.

  • 1 comentariu

  • xtyna

    xtyna (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2012

    merita incercat! usor de facut si bunnn!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 250g fulgi nuca de cocos
  • 200g ciocolata (eu am folosit ciocolata neagra depinde de custuri)
  • 200g unt
  • 100ml smantana

Raporteaza reteta

xtyna

xtyna (Chef de cuisine)

merita incercat! usor de facut si bunnn!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Bomboane surpriza