Punem intr-un vas la bain marie ciocolata maruntita si smantana.Dupa ce s-a topit complet ciocolata am luat vasul deoparte si am adaugat untul taiat cubulete si am amestecat pana ce tot untul s-a topit si compozitia a devenit omogena.Adaugam apoi fulgii de cocos si amestecam din nou pana i'am integrat in compozitie apoi lasam compozitia sa se raceasca bine.Dupa ce s-a racit am introdus vasul pentru inca 10-15 minute la frigider ca sa se intareasca mai mult compozitia.Dupa ce s-a racit compozitia luam cu o lingurita din ea si formam cu palmele bile.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii