Quinoa fiarta si racita am pus-o in vasul robotului . Peste ea am pus mierea, curmalele,migdalele, scortisoara,50 gr fulgi de cocos si untul de cocos . Am pornit robotul si lasam sa mearga pana cand incep ingredientele sa se lege (cam 5 minute) .
Pe o farfurie punem 50 gr fulgi de cocos.
Luam din compozitie si formam bomboane de marimea unei nuci . Fiecare bomboana o dam prin nuca de cocos si o asezam intr-o caserola cu capac .
Se dau la frigider pentru 1 ora si se pot manca .
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii