Biscuitii se dau prin masina de tocat si se pun intr-un castron ,apa zaharul si cacao se pun pe foc pana se topeste zaharul si se lasa 10min la racit dupa care se pune peste biscuiti se adauga vanilia si romul,untul moale ,stafidele si se amesteca bine.Se formeaza mici bilute in care se pune cate o visina se dau prin cocos sau bombonele de ciocolata pana se termina toata compozitia. Se dau la frigider 2 ore ,POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii