autor:

claudia nutescu

» » Prajituri

Bomboane de morcovi

Autor: claudia nutescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: claudia nutescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 decembrie 2008

Ingrediente
300 ml apa, 300 g zahar, 300 g morcov dat pe razatoarea mica, coaja a 2 portocale si a unei lamai, o ligurita zeama de lamaie si 50g nuca de cocos.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Toate aceste ingrediente se pun la foc potrivit si se lasa sa fiarba pana cand se face ca un gem. Dupa ce s-a racit compozitia, se fac bilute si se dau prin nuca de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de morcovi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu frisca si capsuni

Prajitura cu frisca si capsuni

Ouale se separa, iar galbenusele se freaca cu zaharul si uleiul. Se adauga albusurile batute spuma

10 voturi    6 comentarii
1h
Prajituri
Pitakia me anthotiro, meli kai feta

Pitakia me anthotiro, meli kai feta

Se amesteca feta, ricotta, mierea, galbenusul de ou si scortisoara pana se face o compozitie groasa.

5 voturi    2 comentarii
35 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 300 ml apa
  • 300 g zahar
  • 300 g morcov dat pe razatoarea mica
  • coaja a 2 portocale si a unei lamai
  • o ligurita zeama de lamaie si 50g nuca de cocos.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tarta cu mere caramelizate si frisca Tarta cu mere caramelizate si frisca

O reteta pentru familie si prieteni in care bineinteles ca am pus ingredientul secret dragoste. Am inceput cu zaharul caramelizat.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Bile de ciocolata