Bomboane din fructe uscate, trase in ciocolata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Bomboane din fructe uscate, trase in ciocolata

Ingrediente

  • -fructe uscate:smochine,curmale,caise
  • stafide,cirese,kiwi,banane
  • -coaja rasa de lamaie
  • -esenta de rom
  • -ciocolata de lapte/ciocolata alba.

Mod de preparare

Toate fructele,in afara de curmale, se pun la rehidratat,in apa cu esenta de rom.Curmalele se curata de samburi si impreuna cu celelalte fructe,rehidratate,se dau prin blender,cat mai marunt.Peste pasta de fructe gata formata,se adauga coaja rasa de lamaie si esenta de rom. Se amesteca si se framanta apoi cu mana,rezultand,un "aluat" usor de modelat.Cu mainele usor umede se fac bilute pe care le tragem in ciocolata.Se pun la scurs pe un gratar si cand s-a intarit ciocolata neagra,se fac dare cu ciocolata alba.

Sunt de-a dreptul delicioase!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornuri pufoase cu gem

Cornuri pufoase cu gem

Reteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....

Cornuri pufoase cu gem
Mancare de fasole boabe

Mancare de fasole boabe

Reteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...

Mancare de fasole boabe
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise