Am amestecat bine toate aceste ingrediente si le-am pus intr-un vas de lut, apoi le-am bagat la cuptor la cea mai mica temperatura, invartind compozitia din cand in cand...am tinut totul la deshidratat cca 2 ore (daca aveti cantitate mai mare de morcov, va fi nevoie sa asteptati mai mult timp). Dupa ce compozitia s-a legat bine, am lasat sa se raceasca, dupa care am format bulgarasii de jeleu si i-am dat prin zahar tos. Daca le lasati la temperatura camerei cateva ore, glazura se intareste putin, pe cand miezul bomboanelor este moale. Sunt absolut delicioase.
Enjoy!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii