Ciocolatile se rup bucatele mici, se pun intr-un ceaunel ,la topit.
Cand s-a topit se adauga cele 5 galbenusuri rand pe rand(dupa fiecare galbenus pus luam ceaunelul de pe foc si il incorporam bine).
Untul il taiem cubulete si il punem peste ciocolata pana se topeste. Apoi punem faina si invartim bine sa nu se faca cocoloase, dupa care punem zaharul pudra rand pe rand si invartim bine si siropul de menta.
Luam ceaunul de pe foc si amestecam:nuca macinata,alunele macinate,esentele de vanilie.
Incorporati bine toate si lasam deoparte pana se raceste.
Dupa ce s-a racit se ia cate o bucatica de compozitie,se pune in mijloc o aluna si se fac bilute.
Le dam prin cocos de diferita culori ,apoi le dam la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii