autor:

lili

» » Dulciuri diverse

Bomboane Rafaello

Autor: lili (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lili (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2010

Ingrediente
Foarte, foarte bune si rafinate in acelasi timp. Atit copiii, cit si oamenii mari vor fi intotdeauna incintati de ele.Pentru a le putea prepara avem nevoie de urmatoarele ingrediente:, , * 200 gr. lapte praf, * 200 gr. unt, * 200 gr. zahar pudra, * 200 gr. nuca de cocos, * esenta de vanilie(dupa gust), * 1 foaie de napolitana, * alune nesarate, ,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

33 voturi

Mod de preparare

Inainte de toate prajim usor alunele intr-o tigaie sau la cuptor,dupa care le lasam la racit.

Untul se freaca spuma cu zaharul si esenta de vanilie. Dupa ce s-a format o pasta adaugamlaptele praf,100 gr. nuca de cocos si foaia de napolitana sfarimata. Se amesteca bine si se fac bilute de marimea unei nuci in care punem cite o aluna. Bilutele formate le dam prin nuca de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane Rafaello

Bomboane Rafaello

Puneti untul si zaharul intrun vas pe foc mic pana ce aceastea s-au topit complet. Cand zaharul

34 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Bomboane Rafaello

Bomboane Rafaello

Se amesteca untul spuma cu zaharul pudra. Se adauga foile de napolitana sfaramate,laptele praf si

25 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    cristina , 12 august 2017

    delicioase

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Asa le fac si eu doar ca nu pun foaie de napolitana, data viitoare voi incerca reteta ta, arata super... felicitari!

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Sunt o bunatate.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Arata foarte bine!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

      Foarte frumoase si foarte gustoase. Poti pune migdale in loc de alune. Foaia de napolitana e mare sau mica?

    • cristina a

      cristina a (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

      Ce bune sunt! Voi face si eu, mai ales ca nu trebuie sa aprind aragazul.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

      Tentante!!!

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 21 iulie 2010

      Foarte bune,fac si eu adesea..........

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 21 iulie 2010

      laptele praf nu trebuie sa fie dulce,trebuie sa fie normal...pt ca daca folosim lapte praf dulce o sa ne iasa bomboanele foarte,foarte dulci...si eu folosesesc aceeasi reteta !

    • miki

      miki (Chef de cuisine) , 21 iulie 2010

      tiau iesit foarte bine,imi plac bomboanele ...dar dupa ce le faci bilutze nu le dai la frigider ca sa se intareasca putin???????

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 21 iulie 2010

      Ce frumos ti-au iesit.Bravo.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

33 voturi

Ingrediente

  • Foarte
  • foarte bune si rafinate in acelasi timp. Atit copiii
  • cit si oamenii mari vor fi intotdeauna incintati de ele.Pentru a le putea prepara avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • * 200 gr. lapte praf
  • * 200 gr. unt
  • * 200 gr. zahar pudra
  • * 200 gr. nuca de cocos
  • * esenta de vanilie(dupa gust)
  • * 1 foaie de napolitana
  • * alune nesarate

Raporteaza reteta

Retete
de lili
Triunghiuri cu telemea

Triunghiuri cu telemea

Brinza telemea o dam pe razatoarea cu ochiuri mari si o amestecam cu 1 ou.Aluatul de foietaj il lasam

7 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Crochete de cartofi

Crochete de cartofi

Cartofii se curata,se spala,se taie cubulete si se fierb in apa cu sare.Dupa ce au fiert se scurg

29 voturi    16 comentarii
1h
Aperitive
Paste cu nuca

Paste cu nuca

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj,in apa cu putina sare.Dupa fierbere se scurg

1 vot    6 comentarii
25 min
Paste si pizza

cristina

delicioase

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Salam de biscuiti