Reteta postata pe: 07 mai 2009
Ingrediente
- 150g zahar pudra cu vanilie, - 200g lapte praf, - 200g nuca de cocos, - o tabla de unt, - 2 foi de napolitane cu vanilie, - 100g migdale intregi
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Mixam untul impreuna cu zaharul pudra pana obtinem o spuma, adaugam laptele praf, nuca de cocos si cele 2 foi de napolitane maruntite bine-bine.
Obtinem o pasta pe care o tinem 30 de min la frigider. Din pasta luam cate putin, punem o migdala in centru si facem bilute pe care le dam prin nuca de cocos
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaelo" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Mary , 29 octombrie 2013
cat unt??
constanta proca (Chef de cuisine) , 02 martie 2010
supe reteta !
constanta proca (Chef de cuisine) , 02 martie 2010
Sunt grozave !
lumi (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010
Arata bine, dar am si eu aceeasi intrebare:cat cantareste ,,o tabla de unt''?
NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010
Arata super.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009
Arata foarte bine bilele Rafaelo, dar ce sa inteleg prin ,,o tabla de unt,, un pachet, nu?