autor:

GABRIELA

» » Prajituri

Bomboane Rafaelo

Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
200 g lapte praf, 200 g unt, 200 g zahar pudra, nuci, 1-2 plicuri nuca de cocos.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se amesteca laptele, untul si zaharul. Se lasa la rece, se fac niste bile care se dau prin nuca de cocos.
Se pune in interior o aluna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaelo" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Bomboane Rafaelo

Bomboane Rafaelo

Mixam untul impreuna cu zaharul pudra pana obtinem o spuma, adaugam laptele praf, nuca de cocos si

131 voturi    9 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Spirale insiropate

Spirale insiropate

Galbenusurile se amesteca intr-un vas cu un praf de sare si cu untul topit,ca pentru maioneza. Zaharul

6 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine):

    Sunt delicioase!

  • Maria Cogeanu

    Maria Cogeanu (Chef de cuisine):

    Reteta e formidabila! Are succes intotdeauna, de la desertul copiilor pana la petrecerile in familie si cu prietenii. Eu am format mai intai bomboanele, le-am trecut prin nuca de cocos si apoi le-am pus la rece; cred ca e mult mai usor asa. In loc de alune se pot pune si stafide, tinute in prealabil intr-o bautura alcoolica dulce. In plus, se poate folosi nuca de cocos colorata, astfel platoul capata putin mai multa viata si e mai atragator pentru copii. Succes!

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Catalyna Marya , 23 decembrie 2013

    Iamii , am facut .. si sunt asa de buneeeeee ....

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 200 g lapte praf
  • 200 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • nuci
  • 1-2 plicuri nuca de cocos.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura desteapta cu dovleac Prajitura desteapta cu dovleac

Dovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Guguluf de toamna cu dovleac si pere Guguluf de toamna cu dovleac si pere

Se spala perele, se usuca cu prosop de bucatarie, se scot semintele si coditele si se taie in felii grose de aproximativ 0,5 cm. Adica

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere