Bomboane Raffaello

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Bomboane Raffaello

Ingrediente

  • 500 g. lapte praf(eu folosesc mereu Dr.Oetker);
  • 200 g. zahar pudra;
  • 100 g. nuca de cocos;
  • 200 g. unt 82%grasime;
  • 1-2 linguri smantana;
  • alune/migdale dupa preferinta;

Mod de preparare

Eu folosesc robotul de bucatarie care imi este foarte util la bomboanele Raffaello.Asa ca in vasul robotului amestec toate ingredientele in urmatoarea ordine:lapte;zahar pudra;nuca de cocos,unt si smantana.

Din compozitia rezultata se formeaza bilute ce au in mijloc aluna/migdala.Bombonelele gata formate se tavalesc prin nuca de cocos,se aseaza pe o tava si se pun la frigider.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise