autor:

doru simona

» » Dulciuri diverse

Bomboane Raffaelo

Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 octombrie 2010

Ingrediente
200 gr lapte praf, 250 gr nuca cocos, 1 pachet unt de calitate(eu folosesc de la Mili), cateva alune optional nesarate sau migdale, 250 gr zahar pudra(pt mai putin dulce se pune mai putin zahar), esenta de vanilie, optional se poate pune foaie de napolitana rupta bucatele mici

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

23 voturi

Mod de preparare

untul se tine la temperatura camerei si apoi se freaca cu zaharul pudra pana devine ca o crema. se adauga laptele praf si jumatate din cantitatea de nuca de cocos si se amesteca pana se omogenizeaza. se tine la frigider 1-2 ore. apoi se trece la portionare se ia cu lingurita si se formeaza bilute se trec prin jumatatea de nuca de cocos ramasa si apoi se da la frigider pana in momentul servirii.
o reteta bun si usor de facut. de efect
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaelo" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Raffaelo - bomboane de casa

Raffaelo - bomboane de casa

Intr-un castron se pun laptele praf, zaharul + cel vanilat, esenta de vanilie si nuca de cocos, se

2 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu ghimbir

Fursecuri cu ghimbir

Am folosit faina 650, Clever, unt de masa Clever, zahar tos Margaritar, bicarbonat si zahar pudra

7 voturi    7 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • doru simona

    doru simona (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2010

    multumesc frumos pt aprecieri fetelor

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2010

    Minunate, delicate, delicioase, ce sa mai adaug? 5*

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2010

    forte bun eu pun in mijoc alune

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2010

      Delicioase!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2010

      Foarte delicioase si aspectuoase!*****

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2010

      Sunt bomboanele mele preferate,felicitari,arata super !

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2010

      Foarte bune bonboanele tale......felicitari....*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

23 voturi

Ingrediente

  • 200 gr lapte praf
  • 250 gr nuca cocos
  • 1 pachet unt de calitate(eu folosesc de la Mili)
  • cateva alune optional nesarate sau migdale
  • 250 gr zahar pudra(pt mai putin dulce se pune mai putin zahar)
  • esenta de vanilie
  • optional se poate pune foaie de napolitana rupta bucatele mici

Raporteaza reteta

Retete
de doru simona
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Mai intai preparam cafeaua din 4 cescute de apa cu 4 masuri de cafea. Apoi o punem la racit. Frisca

12 voturi    7 comentarii
2h
Torturi
Prajitura cu visine si frisca

Prajitura cu visine si frisca

Blat: Albusurile se bat cu cele 3 linguri de apa fierbinte, pana devin spuma , se adauga treptat

10 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetel se coc in cuptor, ca sa se faca mai putin fum si mai putina mizerie. Dupa coacere se lasa

7 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

doru simona (Chef de cuisine)

multumesc frumos pt aprecieri fetelor

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu crema