autor:

Anca Rm
Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Anca Rm (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 ianuarie 2017

Ingrediente
- 100 gr curmale, - 120 gr fulgi cocos, - 50 gr seminte canepa, - 100 gr quinoa fiarta, - 2 linguri miere, - 1 lingurita scortisoara, - 100 gr unt cocos, - 50 gr unt de cacao

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare


Aceste bomboane sunt foarte usor de preparat, la fel ca toate felurile de dulciuri raw.


In vasul robotului, punem curmalele, fulgii de cocos, semintele de canepa, quinoa fiarta in prealabil (la o ceasca de seminte quinoa, se pun 3 cani de apa rece si se fierb cam 10 minute, dupa care se mai lasa 10 minute acoperita cu un capac, se stoarce si se lasa la racit), mierea, scortisoara si untul de cocos si cacao lichefiat.


Untul de cacao si cocos, eu le pun cu borcanul intr-o oala cu apa fierbite si il las sa se topeasca.


Pornim robotul si in functie de performantele robotului, in circa 5-10 minute avem o pasta fina si gustoasa din care luam cate putin si formam bomboanele.


Tavalim fiecare bomboana prin fulgi de cocos si dam la frigider pana se intaresc.
Aceste bomboane sunt foarte usor de preparat, la fel ca toate felurile de dulciuri raw. In vasul robotului, punem
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane raw cu quinoa si cocos" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Retete de Pasti
Prajitura cu foi caramel si crema ananas

Prajitura cu foi caramel si crema ananas

Foi Punem zaharul,pe foc mic pentru al carameliza. Atentie mare sa nu se arda pentru ca va fi amar.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Marinata simpla cu usturoi si cimbrisor la aparatul de marinat Food Saver

Marinata simpla cu usturoi si cimbrisor la aparatul de marinat Food Saver

Pisam usturoiul, apoi il punem intr-un bol cu ulei si suc de lamaie. Pregatim aparatul de marinat

0 voturi    0 comentarii
20 min
Retete de Pasti

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 100 gr curmale
  • - 120 gr fulgi cocos
  • - 50 gr seminte canepa
  • - 100 gr quinoa fiarta
  • - 2 linguri miere
  • - 1 lingurita scortisoara
  • - 100 gr unt cocos
  • - 50 gr unt de cacao

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Rm
Drob de miel

Drob de miel

Pentru prepararea acestei retete, trebuie sa acordam o atentie deosebita organelor de miel. Trebuie

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Friptura de miel

Friptura de miel

Carnea o spalam bine in apa rece. Intr-un vas, punem sarea, piperul, frunzele de leustean si menta

0 voturi    0 comentarii
4h
Retete de Pasti
Biscuiti cu fructe uscate si suc de clementine

Biscuiti cu fructe uscate si suc de clementine

Pornim cuptorul la 180 grade si il lasam sa se incalzeasca bine. Untul il batem impreuna cu zaharul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Sfaturi

Idei si retete pentru Pasti

8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste
8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste

Cozonacul este nelipsit de pe mesele de sarbatoare ale romanilor, fiind unul dintre deserturile preferate ale multora dintre noi.

8 voturi   7 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste
7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste

  Dupa Paste, se intampla sa ramanem cu o multime de oua colorate pe care nimeni nu le mai mananca. Si pentru ca risipa

8 voturi   9 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste
3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste

  Pentru ca masa de Paste trebuie sa fie plina cu cele mai delicioase si atent pregatite feluri de mancare, v-am pregatit

5 voturi   0 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
Vezi toate articolele