autor:

Anca Rm
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Rm (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 ianuarie 2017

Ingrediente
- 100 gr curmale, - 120 gr fulgi cocos, - 50 gr seminte canepa, - 100 gr quinoa fiarta, - 2 linguri miere, - 1 lingurita scortisoara, - 100 gr unt cocos, - 50 gr unt de cacao

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare


Aceste bomboane sunt foarte usor de preparat, la fel ca toate felurile de dulciuri raw.


In vasul robotului, punem curmalele, fulgii de cocos, semintele de canepa, quinoa fiarta in prealabil (la o ceasca de seminte quinoa, se pun 3 cani de apa rece si se fierb cam 10 minute, dupa care se mai lasa 10 minute acoperita cu un capac, se stoarce si se lasa la racit), mierea, scortisoara si untul de cocos si cacao lichefiat.


Untul de cacao si cocos, eu le pun cu borcanul intr-o oala cu apa fierbite si il las sa se topeasca.


Pornim robotul si in functie de performantele robotului, in circa 5-10 minute avem o pasta fina si gustoasa din care luam cate putin si formam bomboanele.


Tavalim fiecare bomboana prin fulgi de cocos si dam la frigider pana se intaresc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane raw cu quinoa si cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Piure de hrisca cu legume uscate si mirodenii (raw vegan)

Piure de hrisca cu legume uscate si mirodenii (raw vegan)

Se amesteca hrisca cu apa, in robotul cu lama in S, pana obtinem o pasta omogena. Adaugam restul

7 voturi    2 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Budinca de conopida si brocoli

Budinca de conopida si brocoli

Intr-o oala mai mare am pus la fiert conopida in buchete mai mici, iar intr-o oala mai mica am pus

72 voturi    14 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 100 gr curmale
  • - 120 gr fulgi cocos
  • - 50 gr seminte canepa
  • - 100 gr quinoa fiarta
  • - 2 linguri miere
  • - 1 lingurita scortisoara
  • - 100 gr unt cocos
  • - 50 gr unt de cacao

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Rm
Flan de portocale

Flan de portocale

Se spala foarte bine portocalele cu o perie si apa calduta, una dintre ele se curata de coaja, iar

47 voturi    15 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Chocolate cake by Julia Child

Chocolate cake by Julia Child

Tapetam cu unt si faina o forma de tort cu diametrul de 20 de centimetri. Ciocolata o topim

2 voturi    2 comentarii
40 min
Torturi
Rulada din albusuri cu crema de branza si capsuni

Rulada din albusuri cu crema de branza si capsuni

Blat: Pregatim o tava mica (25x20 cm), o tapetam cu faina sau punem hartie de copt si pornim cuptorul

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri

Pentru aluat: se spala bine cartofii cu tot cu coaja. Se fierb in steamer pana patrunde o furculita cu usurinta in ei. Se curata de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Ciorba de dovlecei cu zeama de varza (de post)