Bomboane surpriza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Bomboane surpriza

Ingrediente

  • • 100 gr cereale cu scortisoara
  • • 150 gr musli cu fructe uscate
  • • 130 gr branza proaspata de vaca
  • • 125 gr iaurt cu vanilie
  • • 3 linguri zahar vanilat pudra
  • • 50 gr miere
  • • 2 lingurite esenta de pere
  • • 80 gr ciocolata cu alune si stafide
  • • sos de ciocolata, pasta de zahar, bombonele etc., pentru décor

Mod de preparare

1. Se sfarama fin cerealele cu scortisoara in blender.

2. Intr-un vas, se amesteca bine cerealele sfaramitate, musli, branza, iaurtul, zaharul pudra, mierea si esenta de pere.Se poate adauga 1 lingura de cacao sau Nesquik in compozitia pentru a face bomboane de ciocolata.

3. Se fac bomboanele, luand cate o lingura de amestec cu cereale.Se aplatizeaza putin, se pune in mijloc o bucatica de ciocolata, apoi i se da forma de bila.Se repeta procedura cu restul de amestec de cereale.Se dau bomboanele la congelator 15 minute.

4. O parte din bomboane se pot scufunda in sos de ciocolata, iar o parte se pot imbraca in pasta de zahar colorata.Se decoreaza, dupa fantezie cu bombonele si sos de ciocolata (se pot folosi si alune prajite, apoi maruntite).Cand sunt gata, se dau la congelator pana se va intari sosul de ciocolata.

:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise