1. Se sfarama fin cerealele cu scortisoara in blender.
2. Intr-un vas, se amesteca bine cerealele sfaramitate, musli, branza, iaurtul, zaharul pudra, mierea si esenta de pere.Se poate adauga 1 lingura de cacao sau Nesquik in compozitia pentru a face bomboane de ciocolata.
3. Se fac bomboanele, luand cate o lingura de amestec cu cereale.Se aplatizeaza putin, se pune in mijloc o bucatica de ciocolata, apoi i se da forma de bila.Se repeta procedura cu restul de amestec de cereale.Se dau bomboanele la congelator 15 minute.
4. O parte din bomboane se pot scufunda in sos de ciocolata, iar o parte se pot imbraca in pasta de zahar colorata.Se decoreaza, dupa fantezie cu bombonele si sos de ciocolata (se pot folosi si alune prajite, apoi maruntite).Cand sunt gata, se dau la congelator pana se va intari sosul de ciocolata.
:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii