1. Se sfarama fin cerealele cu scortisoara in blender.
2. Intr-un vas, se amesteca bine cerealele sfaramitate, musli, branza, iaurtul, zaharul pudra, mierea si esenta de pere.Se poate adauga 1 lingura de cacao sau Nesquik in compozitia pentru a face bomboane de ciocolata.
3. Se fac bomboanele, luand cate o lingura de amestec cu cereale.Se aplatizeaza putin, se pune in mijloc o bucatica de ciocolata, apoi i se da forma de bila.Se repeta procedura cu restul de amestec de cereale.Se dau bomboanele la congelator 15 minute.
4. O parte din bomboane se pot scufunda in sos de ciocolata, iar o parte se pot imbraca in pasta de zahar colorata.Se decoreaza, dupa fantezie cu bombonele si sos de ciocolata (se pot folosi si alune prajite, apoi maruntite).Cand sunt gata, se dau la congelator pana se va intari sosul de ciocolata.
:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii