autor:

Dachman Laura

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Bombonele din resturi

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2010

Ingrediente
200 gr fursecuri ramase (eu am folosit fursecuri de paste ce mi-au ramas), 2 briose cu cirese confiate (eu am folosit briose de paste ce mia-u ramas), 140 gr nuca de cocos, usor prajita, 150 gr zahar pudra, 100 gr unt, 1 lingurita esenta de vanilie, 1 lingurita esenta de cocos, 50 ml lapte

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se sfarama cat mai fin fursecurile si briosele.Intr-un vas se amesteca fursecurile si briosele sfaramitate cu 70 gr nuca de cocos, zaharul pudra, untul, esentele si laptele pana cand se omogenizeaza.Se da compozitia obtinuta la rece 1 ora.
Dupa 1 ora, se scoate compozitia de la rece, se formeaza din aceasta bilute apoi bilutele se dau prin 70 gr nuca de cocos ramasa si se decoreaza dupa dorinta fiecaruia.

http://lauradfood2.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Bombonele din resturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Gogosi

Gogosi

300 gr lapte caldut, drojdia, o lingurita zahar pudra si 3 linguri faina se incalzesc la foc mic

12 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Am început prin a pune într-un castron încăpător brânza de vaci, oul, sarea

3 voturi    2 comentarii
40 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Obisnuiesc acest lucru, alteori fac din biscuiti bile cu cacao.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    Frumusele si bune, cui ii pasa ca-s din resturi...

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

    Felicitari! atat pentru idee cat si pentru prezentare!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

      Foarte frumos si foarte buna ideea cu resturile de sarbatori...Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 200 gr fursecuri ramase (eu am folosit fursecuri de paste ce mi-au ramas)
  • 2 briose cu cirese confiate (eu am folosit briose de paste ce mia-u ramas)
  • 140 gr nuca de cocos
  • usor prajita
  • 150 gr zahar pudra
  • 100 gr unt
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingurita esenta de cocos
  • 50 ml lapte

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

20 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Obisnuiesc acest lucru, alteori fac din biscuiti bile cu cacao.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Tarta Floarea Soarelui cu fructe de sezon Tarta Floarea Soarelui cu fructe de sezon

 Într-un bol mixăm cele 4 ouă împreună cu zahărul până capătă consistența unei creme; Adăugăm smântâna

2 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Minitarte racoritoare cu iaurt grecesc si fructe de padure Minitarte racoritoare cu iaurt grecesc si fructe de padure

Iaurtul grecesc se pune intr-un tifon si se lasa la scurs peste noapte. Se pune faina cernuta impreuna cu untul,ouale, laptele si sarea

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura de vis...