Punem caju-ul si semintele de floarea soarelui in robotul cu lama S si procesam 3-4 minute pana incep sa capete o textura untuoasa. Adaugam apoi si restul ingredientelor, in afara de apa, si procesam pana se omogenizeaza totul si sevine ca un aluat. La final adaugam o lingura de apa (sau chiar doua) care sa ajuta la legarea compozitiei si sa formam mai usor bombonelele.
Se pune in frigider pentru a se intari, sau daca chiar la congelator pentru 15 minute.
Sunt ataat de buune, ca in timp ce le modelam una ajungeam pe farfurie, iar alta la mine in burtica. E, dar nu am putut manca prea multe ca sunt satioase, ca mai toate deserturile raw.
Pofta buna!
Cu drag,
Valentina

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii