Reteta postata pe: 18 iunie 2017
Ingrediente
2 kg scarita afumata, 1 bucata praz de circa 500 gr, 1 kg cartofi, 1 mix gogosari tocati, 500 ml suc de rosii, 1 lingura condiment cu gust de legume, 1 plic bors cu legume, 1 legatura de leustean, sare dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se clateste carnea si se pune la fiert cu apa si condiment de legume, se adauga prazul taiat fideluta, mixul de gogosari, cartofii taiati cubulete si se fierb la foc potrivit.
Cand totul este fiert, se adauga sucul de rosii, plicul de bors, sare dupa gust si se lasa sa mai traga doua, trei clocote, apoi se opreste focul.
Se serveste cu mamaliguta calda.
Sa aveti pofta, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu afumatura si praz" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,
10 voturi
5 comentarii
45 min
Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul
1 vot
1 comentariu
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate