autor:

Brindusa_Aluculesei
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 iunie 2017

Ingrediente
2 kg scarita afumata, 1 bucata praz de circa 500 gr, 1 kg cartofi, 1 mix gogosari tocati, 500 ml suc de rosii, 1 lingura condiment cu gust de legume, 1 plic bors cu legume, 1 legatura de leustean, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se clateste carnea si se pune la fiert cu apa si condiment de legume, se adauga prazul taiat fideluta, mixul de gogosari, cartofii taiati cubulete si se fierb la foc potrivit.

Cand totul este fiert, se adauga sucul de rosii, plicul de bors, sare dupa gust si se lasa sa mai traga doua, trei clocote, apoi se opreste focul.

Se serveste cu mamaliguta calda.

Sa aveti pofta, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu afumatura si praz" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata verde - ca la mama acasa!

Ciorba de salata verde - ca la mama acasa!

Se spala salata, si se taie nu foarte marunt. Se taie feliute slaninuta, se pune o lingura de ulei

162 voturi    32 comentarii
15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de loboda rosie si spanac

Ciorba de loboda rosie si spanac

Intro oala punem la fiert 3 l apa. Cand apa fierbe, agaugam morcovul si cartoful taiate cubulete,

11 voturi    8 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 28 %
499.99 lei
359.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 kg scarita afumata
  • 1 bucata praz de circa 500 gr
  • 1 kg cartofi
  • 1 mix gogosari tocati
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 lingura condiment cu gust de legume
  • 1 plic bors cu legume
  • 1 legatura de leustean
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

174 voturi    38 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Bors cu fasole rosie Bors cu fasole rosie

Se pune fasolea curatata, spalata, intr-un vas cu apa, de seara pana dimineata, sa se umfle; a doua zi, se scurge si se pune intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de loboda Bors de loboda

Spalam bine frunzele de loboda si le oparit 2-3 minute, apoi lasam la scurs pana se raceste. Taiem marunt toate legumele, cartofii

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de gulii