autor:

Brindusa_Aluculesei
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 iunie 2017

Ingrediente
2 kg scarita afumata, 1 bucata praz de circa 500 gr, 1 kg cartofi, 1 mix gogosari tocati, 500 ml suc de rosii, 1 lingura condiment cu gust de legume, 1 plic bors cu legume, 1 legatura de leustean, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se clateste carnea si se pune la fiert cu apa si condiment de legume, se adauga prazul taiat fideluta, mixul de gogosari, cartofii taiati cubulete si se fierb la foc potrivit.

Cand totul este fiert, se adauga sucul de rosii, plicul de bors, sare dupa gust si se lasa sa mai traga doua, trei clocote, apoi se opreste focul.

Se serveste cu mamaliguta calda.

Sa aveti pofta, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu afumatura si praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Soup - piure  cu cascaval

Soup - piure cu cascaval

Curatim cartofii şi ceapa si le taiem in cubulete mici . Completaţi legumele cu 2 / 3 apă şi

7 voturi    9 comentarii
1h
Supe de legume
Supa de legume gustoasa

Supa de legume gustoasa

Intr-o oala adanca se inclazesc 2 linguri ulei de masline si se dantuiesc toate legumele dupa care

5 voturi    1 comentariu
10h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 kg scarita afumata
  • 1 bucata praz de circa 500 gr
  • 1 kg cartofi
  • 1 mix gogosari tocati
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 lingura condiment cu gust de legume
  • 1 plic bors cu legume
  • 1 legatura de leustean
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

189 voturi    42 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa din fulgi de cereale (ovaz)