Se clateste carnea si se pune la fiert.
Se clateste carnea si se pune la fiert cu apa si condiment de legume, se adauga prazul taiat fideluta, mixul de gogosari, cartofii taiati cubulete si se fierb la foc potrivit.
Cand totul este fiert, se adauga sucul de rosii, plicul de bors, sare dupa gust si se lasa sa mai traga doua, trei clocote, apoi se opreste focul.
Se serveste cu mamaliguta calda.
Sa aveti pofta, dragilor!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii