autor:

Brindusa_Aluculesei
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 iunie 2017

Ingrediente
2 kg scarita afumata, 1 bucata praz de circa 500 gr, 1 kg cartofi, 1 mix gogosari tocati, 500 ml suc de rosii, 1 lingura condiment cu gust de legume, 1 plic bors cu legume, 1 legatura de leustean, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se clateste carnea si se pune la fiert cu apa si condiment de legume, se adauga prazul taiat fideluta, mixul de gogosari, cartofii taiati cubulete si se fierb la foc potrivit.

Cand totul este fiert, se adauga sucul de rosii, plicul de bors, sare dupa gust si se lasa sa mai traga doua, trei clocote, apoi se opreste focul.

Se serveste cu mamaliguta calda.

Sa aveti pofta, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu afumatura si praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa alba

Supa alba

Curatati cartofii, puneti intr-o oala untul, caliti fasolea si cartofii taiate cubulete pt citeva

4 voturi    4 comentarii
1h
Supe de legume
Ciorba de linte verde

Ciorba de linte verde

Reteta de Radu Anton Roman Lintea se spala si se lasa intr-un litru si jumatate de apa rece la

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 kg scarita afumata
  • 1 bucata praz de circa 500 gr
  • 1 kg cartofi
  • 1 mix gogosari tocati
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 lingura condiment cu gust de legume
  • 1 plic bors cu legume
  • 1 legatura de leustean
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

188 voturi    42 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de porumbei