autor:

Anonim

» » , Aperitive, Supe de carne

Bors cu carne de miel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de miel, ceapa, ceapa verde, morcovi, leustean verde, sare, patrunjel verde, bors, telina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Morcovii si telina se fierb impreuna, apoi se adauga si bucatile de carne si se continua fierberea. Spre sfarsitul fierberii, se adauga borsul, ceapa verde, uleiul si se mai fierb cca 5 min. Se scot morcovii si telina. Se adauga leustean si jumatate din cantitatea de patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu carne de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Bors cu carne de miel

Bors cu carne de miel

Carnea se spală, se porționează și se pune la fiert în apă rece cu puțină sare, cca.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Supa din copanele de pui cu galusti.

Supa din copanele de pui cu galusti.

Mod de preparare. Spalam si taiem copanele la forma dorita.Fierbem mai intai carnea si dupa ce am

9 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Mancaruri din resturi de friptura