autor:

Anonim

» » , Aperitive, Supe de legume

Bors cu sfecla rosie

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carnea de vita, sfecla rosie, ceapa, morcovi, radacina de telina, ulei, iaurt, sare, bors

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa (3 l) cu sare si se spumeaza. Cand carnea a fiert pe jumatate, se adauga ceapa, morcovii, telina si se continua fierberea. Separat se inabusa in ulei sfecla taiata fasii inguste si se adauga peste legume si carne. Din sfecla rasa se extrage sucul si se adauga bors. Cand au fiert carnea si legumele, se adauga borsul si se continua fierberea cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Bors de sfecla rosie

Bors de sfecla rosie

Toate legumele, mai putin cartofii, curatate, spalate, se rad pe razatoarea cu ochiuri mari sau taiate

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post
Bors de sfecla rosie

Bors de sfecla rosie

Se curata toate zarzavaturile. Sfecla rosie se taie cubulete si se da deoparte. Morcovul se da prin

22 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 28 noiembrie 2013

    Nu vad ce rol are iaurtul,e foarte bun fara

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    In borsul de sfecla eu nu pun iaurt !!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

In borsul de sfecla eu nu pun iaurt !!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
SUPA - CREMA DE SPARANGHEL