autor:

Anonim

» » , Aperitive, Supe de legume

Bors cu sfecla rosie

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carnea de vita, sfecla rosie, ceapa, morcovi, radacina de telina, ulei, iaurt, sare, bors

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa (3 l) cu sare si se spumeaza. Cand carnea a fiert pe jumatate, se adauga ceapa, morcovii, telina si se continua fierberea. Separat se inabusa in ulei sfecla taiata fasii inguste si se adauga peste legume si carne. Din sfecla rasa se extrage sucul si se adauga bors. Cand au fiert carnea si legumele, se adauga borsul si se continua fierberea cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Bors de sfecla rosie

Bors de sfecla rosie

Toate legumele, mai putin cartofii, curatate, spalate, se rad pe razatoarea cu ochiuri mari sau taiate

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post
Bors de sfecla rosie preparat la rece

Bors de sfecla rosie preparat la rece

Sfecla se curata si se taie cubulete, usturoiul se curata si se taie in patru, drojdia de bere se

18 voturi    2 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 28 noiembrie 2013

    Nu vad ce rol are iaurtul,e foarte bun fara

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    In borsul de sfecla eu nu pun iaurt !!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

In borsul de sfecla eu nu pun iaurt !!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de dovlecei