autor:

Cely Snijec

» » , Borsuri si Ciorbe, Retete de post

Bors de sfecla cu urechiuse

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Ingrediente
3 l apa, 2 morcovi, o telina, o radacina pastarnac, o radacina patrunjel, o ceapa, 2 linguri otet, 2 linguri zarzavat de la borcan sau de la congelator, 3 linguri ulei, sare, piper, de dafin, 300 g tortellini (urechiuse), Tortellini cu ciuperci (urechiuse)-dupa reteta prezentata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se fierb legumele cu sare,foaie de dafin si otet.Scot legumele fierte din supa,adaug zarzavatul tocat,uleiul, dau cateva clocote, strecor. Adaug tortellinii fierte(urechiusele),las pe flacara 2-3 minute,acopar vasul. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper,se serveste cald. Tebuie sa fie limpede, fara zarzavat,doar cu urechiuse.Este traditional pentru ajun de Craciun si ajun de Boboteaza. Tortellini umplti cu ciuperci, se prepara in casa, ca si coltunasii fara ou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de sfecla cu urechiuse" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Taitei de casa cu dragavei (reteta de post)

Taitei de casa cu dragavei (reteta de post)

Taiteii de casa se pun la fiert (in apa cu un praf de sare), cand apa a dat in clocot, dupa care

7 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Supa crema cu sfecla, cartofi, mere

Supa crema cu sfecla, cartofi, mere

intro oala punem la fiert 1,5 litri apa. Cand fierbe apa, adaugam curatate, spalate, taiaite bucati

6 voturi    1 comentariu
50 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Merita incercata !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    Nu am pus niciodata tortelini in bors sau ciorba,dar cred ca sunt tare gustoase.Ai votul meu,felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 3 l apa
  • 2 morcovi
  • o telina
  • o radacina pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • o ceapa
  • 2 linguri otet
  • 2 linguri zarzavat de la borcan sau de la congelator
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper, de dafin
  • 300 g tortellini (urechiuse)
  • Tortellini cu ciuperci (urechiuse)-dupa reteta prezentata

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Chiftele din soia Chiftele din soia

Se pune soia la fiert asa cum scrie pe pachet, dupa ce se fierbe, o punem la scurs intr-o strecuratoare. Punem cartofii la fiert intregi

59 voturi    13 comentarii
5h
Retete de post
Ciuperci cu usturoi-reteta de post Ciuperci cu usturoi-reteta de post

Se curata ceapa, se toaca si se prajeste in ulei de masline pana cand devine aurie, se pun ciupercile crude taiate felii, se adauga

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gem de gutui