autor:

Cely Snijec

» » , Borsuri si Ciorbe, Retete de post

Bors de sfecla cu urechiuse

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Ingrediente
3 l apa, 2 morcovi, o telina, o radacina pastarnac, o radacina patrunjel, o ceapa, 2 linguri otet, 2 linguri zarzavat de la borcan sau de la congelator, 3 linguri ulei, sare, piper, de dafin, 300 g tortellini (urechiuse), Tortellini cu ciuperci (urechiuse)-dupa reteta prezentata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se fierb legumele cu sare,foaie de dafin si otet.Scot legumele fierte din supa,adaug zarzavatul tocat,uleiul, dau cateva clocote, strecor. Adaug tortellinii fierte(urechiusele),las pe flacara 2-3 minute,acopar vasul. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper,se serveste cald. Tebuie sa fie limpede, fara zarzavat,doar cu urechiuse.Este traditional pentru ajun de Craciun si ajun de Boboteaza. Tortellini umplti cu ciuperci, se prepara in casa, ca si coltunasii fara ou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de sfecla cu urechiuse" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Ciorba de sfecla de post

Ciorba de sfecla de post

Calim ceapa tocata marunt dupa care adaugam morcovul ras, ardeiul tocat, legumele date prin razatoarea

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Retete de post
Cornuri bicolore de post umplute cu crema de nuca si rahat

Cornuri bicolore de post umplute cu crema de nuca si rahat

Chiar si in zilele de post putem lua la pachetel ceva dulce si usor de facut! Pentru aluat: Drojdia

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Merita incercata !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    Nu am pus niciodata tortelini in bors sau ciorba,dar cred ca sunt tare gustoase.Ai votul meu,felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 3 l apa
  • 2 morcovi
  • o telina
  • o radacina pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • o ceapa
  • 2 linguri otet
  • 2 linguri zarzavat de la borcan sau de la congelator
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper, de dafin
  • 300 g tortellini (urechiuse)
  • Tortellini cu ciuperci (urechiuse)-dupa reteta prezentata

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu mere si aluat de casa Placinta cu mere si aluat de casa

O reteta de post de placinta cu mere si aluat fraged Se spală merele, se decojesc sau nu, în funcţie de preferinţe. Se dau

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mancare de legume la Crock Pot Mancare de legume la Crock Pot

Curatam si spalam legumele. Cartofii ii taiem cubulete, morcovii rondele, dovlecelul, ceapa, usturoiul si ardeii ii taiem marunt. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aperitive cu carne
Fasole boabe uscata batuta (facaluita)