Se fierb legumele cu sare,foaie de dafin si otet.Scot legumele fierte din supa,adaug zarzavatul tocat,uleiul, dau cateva clocote, strecor. Adaug tortellinii fierte(urechiusele),las pe flacara 2-3 minute,acopar vasul. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper,se serveste cald. Tebuie sa fie limpede, fara zarzavat,doar cu urechiuse.Este traditional pentru ajun de Craciun si ajun de Boboteaza. Tortellini umplti cu ciuperci, se prepara in casa, ca si coltunasii fara ou.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii