autor:

Cely Snijec

» » , Borsuri si Ciorbe, Retete de post

Bors de sfecla cu urechiuse

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Ingrediente
3 l apa, 2 morcovi, o telina, o radacina pastarnac, o radacina patrunjel, o ceapa, 2 linguri otet, 2 linguri zarzavat de la borcan sau de la congelator, 3 linguri ulei, sare, piper, de dafin, 300 g tortellini (urechiuse), Tortellini cu ciuperci (urechiuse)-dupa reteta prezentata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se fierb legumele cu sare,foaie de dafin si otet.Scot legumele fierte din supa,adaug zarzavatul tocat,uleiul, dau cateva clocote, strecor. Adaug tortellinii fierte(urechiusele),las pe flacara 2-3 minute,acopar vasul. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper,se serveste cald. Tebuie sa fie limpede, fara zarzavat,doar cu urechiuse.Este traditional pentru ajun de Craciun si ajun de Boboteaza. Tortellini umplti cu ciuperci, se prepara in casa, ca si coltunasii fara ou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de sfecla cu urechiuse" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Ciorba de sfecla de post

Ciorba de sfecla de post

Calim ceapa tocata marunt dupa care adaugam morcovul ras, ardeiul tocat, legumele date prin razatoarea

10 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Retete de post
VARZA CALITA CU PASTE

VARZA CALITA CU PASTE

Varza se taie fideluta. Intrun cratit punem uleiul la incins, adaugam ceapa taiata marunt, calim

7 voturi    6 comentarii
40 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Merita incercata !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    Nu am pus niciodata tortelini in bors sau ciorba,dar cred ca sunt tare gustoase.Ai votul meu,felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 3 l apa
  • 2 morcovi
  • o telina
  • o radacina pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • o ceapa
  • 2 linguri otet
  • 2 linguri zarzavat de la borcan sau de la congelator
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper, de dafin
  • 300 g tortellini (urechiuse)
  • Tortellini cu ciuperci (urechiuse)-dupa reteta prezentata

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

69 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Tocana de galbiori Tocana de galbiori

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei. Cand ceapa este translucida, se adauga gogosarul taiat fideluta si se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Saramura de macrou Saramura de macrou

Peştii se eviscerează, dar se lasă cu tot cu cap. Se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper din belşug şi se pun

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ciuperci umplute cu garnitura de hrisca