autor:

Anonim

» » Aperitive

bors cu verdeata si ciuperci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
ciuperci, unt, ceapa, morcovi, orez, smantana, bors, patrunjel radacina, marar, leustean, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile, ceapa, morcovii si patrunjelul se inabusa in grasime. Se adauga orezul si 3 l de apa fierbinte, apoi se lasa sa fiarba totul pana cand se inmoaie bine orezul. Se adauga borsul, verdeata tocata din si sare
Daca ti-a placut reteta noastra "bors cu verdeata si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci pane

Ciuperci pane

Ciupercile se spala,se curata si se indeparteaza cu grija coditele. Palariile ciupercilor se lasa

12 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive
Braduti sarati

Braduti sarati

Am mixat bine toate ingredientele, apoi am format o bila de aluat, ce care am dat-o la rece pt. cca.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Salata de dovlecel