autor:

Cely Snijec

» » , Retete vegetariene, Supe de legume

BORS DE FASOLE

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 august 2009

Ingrediente
200 g fasole proaspata, 1 morcov, 2 cepe, 1 radacina patrunjel, 1 ardei gras, 1 gogsar, 1 foaie de dafin, sare, piper, bors acru, 50 ml ulei, 2 rosii(una rosie si una galbena), crenguta de cimbru proaspat,patrunjel verde, smantana pentru dres

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Fierbi fasolea cu o ceapa si foaie de dafin. Dai pe robot legumele.Rosiile le tai cuburi. Calesti ceapa, adaugi legumele (fara rosii)si le calesti pana se moaie.Cand fasolea este fiarta,adaugi legumele,condimentezi,adaugi rosiile taiate cuburi,dai cateva clocote.Acresti dupa gust-cu bors. Adaugi crenguta de cimbru,presari patrunjel verde.Servesti cu smantana,(daca doresti)alaturi de ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "BORS DE FASOLE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
bors de fasole verde

bors de fasole verde

Se pun la fiert cu sare si ulei morcovul, patrunjelul, ceapa, taiate marunt, se pune si fasolea taiata

4 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura

Bors de fasole cu afumatura

Fasolea se spala si se lasa la hidratat 2 ore. Se scurge, se pune alta apa curata, un vrf cutit bicarbonat

1 vot    2 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    Cu o ceapa si un ardei iute alaturi e ok.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

    O minunatie !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Imi place f mult...Bunica o acrea cateodata cu zeama de varza,dar eu nu o acresc...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      O minunatie trebuie sa fie borsul asta. Ce zici....merge cu o ceapa rosie linga el ?

    • Fara foto

      maria mihalache , 14 ianuarie 2010

      Eu nu acresc aceasta ciorba.................cate bordeie atatea obiceie.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 200 g fasole proaspata
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 1 gogsar
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • bors acru
  • 50 ml ulei
  • 2 rosii(una rosie si una galbena)
  • crenguta de cimbru proaspat,patrunjel verde
  • smantana pentru dres

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Cu o ceapa si un ardei iute alaturi e ok.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de ghebe