autor:

Cely Snijec

» » , Retete vegetariene, Supe de legume

BORS DE FASOLE

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 august 2009

Ingrediente
200 g fasole proaspata, 1 morcov, 2 cepe, 1 radacina patrunjel, 1 ardei gras, 1 gogsar, 1 foaie de dafin, sare, piper, bors acru, 50 ml ulei, 2 rosii(una rosie si una galbena), crenguta de cimbru proaspat,patrunjel verde, smantana pentru dres

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Fierbi fasolea cu o ceapa si foaie de dafin. Dai pe robot legumele.Rosiile le tai cuburi. Calesti ceapa, adaugi legumele (fara rosii)si le calesti pana se moaie.Cand fasolea este fiarta,adaugi legumele,condimentezi,adaugi rosiile taiate cuburi,dai cateva clocote.Acresti dupa gust-cu bors. Adaugi crenguta de cimbru,presari patrunjel verde.Servesti cu smantana,(daca doresti)alaturi de ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "BORS DE FASOLE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Bors cu becon si fasole rosii

Bors cu becon si fasole rosii

Punem 3l. de apa intr-o cratita la fiert cit apa se va fierbe pregatim legumele, taiem beconul in

13 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole verde

Bors de fasole verde

Zarzavatul se curata si se taie marunt, la fel si celelalte legume. Intr-o oala se pun toate legumele

3 voturi    3 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    Cu o ceapa si un ardei iute alaturi e ok.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

    O minunatie !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Imi place f mult...Bunica o acrea cateodata cu zeama de varza,dar eu nu o acresc...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      O minunatie trebuie sa fie borsul asta. Ce zici....merge cu o ceapa rosie linga el ?

    • Fara foto

      maria mihalache , 14 ianuarie 2010

      Eu nu acresc aceasta ciorba.................cate bordeie atatea obiceie.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 200 g fasole proaspata
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 1 gogsar
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • bors acru
  • 50 ml ulei
  • 2 rosii(una rosie si una galbena)
  • crenguta de cimbru proaspat,patrunjel verde
  • smantana pentru dres

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Cu o ceapa si un ardei iute alaturi e ok.

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
CIORBITA DE FASOLE DE POST