autor:

Cely Snijec

» » , Retete vegetariene, Supe de legume

BORS DE FASOLE

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 august 2009

Ingrediente
200 g fasole proaspata, 1 morcov, 2 cepe, 1 radacina patrunjel, 1 ardei gras, 1 gogsar, 1 foaie de dafin, sare, piper, bors acru, 50 ml ulei, 2 rosii(una rosie si una galbena), crenguta de cimbru proaspat,patrunjel verde, smantana pentru dres

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Fierbi fasolea cu o ceapa si foaie de dafin. Dai pe robot legumele.Rosiile le tai cuburi. Calesti ceapa, adaugi legumele (fara rosii)si le calesti pana se moaie.Cand fasolea este fiarta,adaugi legumele,condimentezi,adaugi rosiile taiate cuburi,dai cateva clocote.Acresti dupa gust-cu bors. Adaugi crenguta de cimbru,presari patrunjel verde.Servesti cu smantana,(daca doresti)alaturi de ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "BORS DE FASOLE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Bors de fasole galbena

Bors de fasole galbena

Preparare : punem intr-un vas inalt uleiul la incins si cand este incins adaugam ceapa taiata cubulete

7 voturi    6 comentarii
25 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura

Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    Cu o ceapa si un ardei iute alaturi e ok.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

    O minunatie !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Imi place f mult...Bunica o acrea cateodata cu zeama de varza,dar eu nu o acresc...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      O minunatie trebuie sa fie borsul asta. Ce zici....merge cu o ceapa rosie linga el ?

    • Fara foto

      maria mihalache , 14 ianuarie 2010

      Eu nu acresc aceasta ciorba.................cate bordeie atatea obiceie.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 200 g fasole proaspata
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 1 gogsar
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • bors acru
  • 50 ml ulei
  • 2 rosii(una rosie si una galbena)
  • crenguta de cimbru proaspat,patrunjel verde
  • smantana pentru dres

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Cu o ceapa si un ardei iute alaturi e ok.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de linte cu usturoi Supa crema de linte cu usturoi

Se pune untul intr-un vas pe foc, se caleste ceapa, morcovul, telina si pastarnacul curatate, spalate si taiate cuburi; dupa 2 min,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de legume cu fasole verde Supa crema de legume cu fasole verde

Taiem prazul feliute (doar partea alba) si il calim in ulei de masline, impreuna cu usturoiul. Cand s-a inmuiat bine, adaugam bulionul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Delicii de post de la bloggeri
Supa crema de legume