autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , , Retete de Pasti, Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors de miel

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 aprilie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 aprilie 2017

Ingrediente
1 kg carne cu os de miel, 1 morcov, 2 cepe rosii, 1 radacina pastarnac, 1 bucata radacina telina, 1 ardei capia rosu, 1 lingurita condiment cu gust de legume , sare dupa gust,  bors dupa gust, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura de leustean, 50 ml ulei, 1 cutie de rosii intregi decojite, 4 cartofi, 2-3 foi de dafin, 1 lingura orez

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea in bucati potrivit de mari si se pune la prajit, in ulei incins, asa, nu va mai scoate spuma la fiert si isi va pierde mirosul de miel.

Cand carnea se rumeneste, se adauga apa si legumele tocate marunt, eu am adaugat si cartofii odata cu legumele, deoarece cartofii fierb mai repede si se sfarama, asa borsul va iesi un pic mai consistent.

Adaugam condiment cu gust de legume, sare dupa gust, foi de dafin si lasam sa fiarba la foc potrivit.

Cand totul este fiert, adaugam conserva de rosii taiate marunt, borsul, orezul si lasam sa mai fiarba inca cinci minute, apoi oprim focul, adaugam patrunjel si leustean tocat marunt.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de miel

Bors de miel

Se tine carnea in apa rece cam 1 ora, schimband din cand in cand apa ca sa iasa bine sangelele. Puneti-o

51 voturi    9 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne cu os de miel
  • 1 morcov
  • 2 cepe rosii
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 bucata radacina telina
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 lingurita condiment cu gust de legume 
  • sare dupa gust
  •  bors dupa gust
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de leustean
  • 50 ml ulei
  • 1 cutie de rosii intregi decojite
  • 4 cartofi
  • 2-3 foi de dafin
  • 1 lingura orez

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

189 voturi    42 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Prajitura Tiramisu Prajitura Tiramisu

Se foloseste o tavă mare, preferabil cu inel detașabil. Eu am folosit una de 40 x 35 cm. Se face o cafea tare, puțin îndulcită,

4 voturi    1 comentariu
40 min
Retete de Pasti
Tort de ciocolata cu biscuiti Tort de ciocolata cu biscuiti

Se rup biscuitii in bucatele, se taie rahatul dupa bunul plac (eu l-am taiat bastonase); se pune laptele la fiert, iar cand deja e cald,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Pasca