autor:

Anonim

» » Aperitive

Bors din stavrid

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
stavrid cu cap, sare, ulei, rosii, bors, frunze de telina, leustean, pasta de tomate, patrunjel radacina, cartofi, morcovi, ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Morcovii, ceapa si patrunjelul radacina se fierb in 3,5 l de apa cu sare. Se adauga cartofii si se continua fierberea. Cand legumele sunt aproape fierte, se introduc bucatile de peste si se fierb impreuna 15 min. Se adauga rosiile, pasta de tomate si uleiul. Cu cca 10 min inainte de sfarsit se adauga borsul fiert si jumatate din cantitatea de leustean si frunza de telina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors din stavrid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec aperitiv cu legume si ciuperci

Chec aperitiv cu legume si ciuperci

Conopida si brocoli se pun la fiert cam 10-15 minute cu putina sare(nu trebuie sa fie fierte tare),

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
DOVLECEI CU BRANZA LA CUPTOR

DOVLECEI CU BRANZA LA CUPTOR

Dovleceii se spala,se taie in jumatate pe lungime si se indeparteaza semintele. Jumatatile de dovlecei

34 voturi    17 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Chiftelute de mazare