autor:

Anonim

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Mancaruri cu peste

Bors pescaresc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
capete si cozi de peste, morcovi, ceapa, radacina de telina, leustean verde, marar, sare, patrunjel verde, radacina de pastarnac si patrunjel, pasta de tomate, bors, rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Morcovii, telina si radacina de patrunjel, pastarnacul si ceapa se fierb in apa clocotita cu sare. Cand legumele sunt fierte, se adauga pasta de tomate si borsul. Dupa cca 5 min. de fierbere se adauga capetele si cozile de peste si se continua fierberea. Se adauga apoi rosiile, mararul verde, leusteanul verde, jumatate din cantitatea de patrunjel si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors pescaresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • capete si cozi de peste
  • morcovi
  • ceapa
  • radacina de telina
  • leustean verde
  • marar
  • sare
  • patrunjel verde
  • radacina de pastarnac si patrunjel
  • pasta de tomate
  • bors
  • rosii

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Ciulama de pui cu ciuperci