autor:

Anonim

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Mancaruri cu peste

Bors pescaresc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
capete si cozi de peste, morcovi, ceapa, radacina de telina, leustean verde, marar, sare, patrunjel verde, radacina de pastarnac si patrunjel, pasta de tomate, bors, rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Morcovii, telina si radacina de patrunjel, pastarnacul si ceapa se fierb in apa clocotita cu sare. Cand legumele sunt fierte, se adauga pasta de tomate si borsul. Dupa cca 5 min. de fierbere se adauga capetele si cozile de peste si se continua fierberea. Se adauga apoi rosiile, mararul verde, leusteanul verde, jumatate din cantitatea de patrunjel si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors pescaresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Merlucius cu fasole verde frantuzeasca

Merlucius cu fasole verde frantuzeasca

Se spala bine, bine, pestele si se usuca cu un prosop de hartie. Se sareaza si se pune la prajit

4 voturi    1 comentariu
1h 12 min
Mancaruri cu peste
Saramura de pastrav

Saramura de pastrav

Am copt pe plita ardei kapia, ardei gras si ardei iute iar pe gratar ceapa si rosiile . La sfarsit

0 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • capete si cozi de peste
  • morcovi
  • ceapa
  • radacina de telina
  • leustean verde
  • marar
  • sare
  • patrunjel verde
  • radacina de pastarnac si patrunjel
  • pasta de tomate
  • bors
  • rosii

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Fish & Shrimp