autor:

Anonim

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Mancaruri cu peste

Bors pescaresc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
capete si cozi de peste, morcovi, ceapa, radacina de telina, leustean verde, marar, sare, patrunjel verde, radacina de pastarnac si patrunjel, pasta de tomate, bors, rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Morcovii, telina si radacina de patrunjel, pastarnacul si ceapa se fierb in apa clocotita cu sare. Cand legumele sunt fierte, se adauga pasta de tomate si borsul. Dupa cca 5 min. de fierbere se adauga capetele si cozile de peste si se continua fierberea. Se adauga apoi rosiile, mararul verde, leusteanul verde, jumatate din cantitatea de patrunjel si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors pescaresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Orez in doua culori

Orez in doua culori

Se spala orezul si se pune la calit in 2 linguri ulei pana devine auriu. Se adauga mazarea si morcovul

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Peste asiatic

Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • capete si cozi de peste
  • morcovi
  • ceapa
  • radacina de telina
  • leustean verde
  • marar
  • sare
  • patrunjel verde
  • radacina de pastarnac si patrunjel
  • pasta de tomate
  • bors
  • rosii

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rechin la tava cu orez salbatic si salata