Intr-un vas, punem laptele, untul si le incalzim usor. Apoi adaugam mierea si amestecam pana se topesc si untul si mierea si obtinem un laptic mai dens.
Biscutii si nuca le tocam la robot sau cu ajutorul unui sucitor.
Intr-un vas mai mare, punem pesmetul, nuca de cocos, adaugam cacaoa si scortisoara si amestecam usor ca sa se distribuie uniform.
Adaugam laptele caldut si amestecam cu o lingura. Adaugam romul. Imbracam o manusa de unica folosinta si incepem sa framantam cu mana, pana obtinem o compozitie nelipicioasa.
Luam forma de bradut, luam cu mana o bucata de aluat si o indesam in forma, presand. Desfacem cu atentie laturile formei, scoatem usor bradutul. Manevram cu atentie, sunt destul de "modelabili". Pudram cacao pe un platou si asezam fiecare bradut acolo.
Ca sa obtinem diferite borduri/ decoruri, presaram inainte, in forma nuca de cocos sau bombonele si abia apoi introducem aluat. La sfarsit, dam la rece bradutii. Eu am pudrat unii cu cacao, altii cu scortisoara.
Sunt tare gustosi si de efect si sunt convinsa ca va vor placea si voua!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii