Se mixeaza in crema untul cu zaharul, apoi se adauga oul se mixeaza pana la omogenizare, apoi adaugati faina amestecata aparte cu praful pentru copt si aromele.
Rezulta un aluat numai bun pentru spritat braduti cu forma de steluta asezati intr-o tava asternuta cu hartie pentru copt neunsa cu nimic.
Coaceti bradutii la 180 de gr. C in cuptorul preaincalzit 15~20 de minute.
Dupa ce se racesc complet bradutii, ii glazurati imitand decorul de pe bradul de craciun, ii dati in cuptorul inca cald si ii lasati acolo pana se usuca glazura complet, acesti braduti puteti sa-i pastrati intr-o cutie inchisa ermetic timp de 2~3 saptamani.
Pofta buna!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii