Incinge cuptorul la 190˚C.
Pentru briose, amesteca intr-un vas faina cu praful de copt si un praf de sare. Intr-un bol bate untul cu zaharul apoi incorporeaza oul urmat de smantana si esenta de cirese. Inglobeaza ingredientele uscate.
Pentru umplutura amesteca crema de ciocolata cu bomboanele colorate. In forme de briose din silicon pune cate 1-2 linguri de aluat. Pune 1 lingurita plina de umplutura apoi acopera cu 1 lingura de aluat.Da briosele la copt 25-30 minute apoi lasa-le sa se raceasca complet.
Pentru glazura bate crema de branza cu zaharul pudra si esenta de vanilie.Incorporeaza colorantul alimentar verde.
Lipeste cate doua briose cu cate 1 lingurita de glazura. Decoreaza bradutii cu glazura si bombonele de décor. Daca aveti spray alimentar verde putei renunta la glazura – da-ti bradutii cu spray apoi presarati cu zahar tos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii