autor:

» » Aperitive

Branza ca la Salaj

Autor: Adela Pintea (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 august 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Pintea (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 august 2007

Ingrediente
500 g branza de vaci, 2 oua, 250 ml ulei, 1 lg mustar, sare,1catel de usturoi, 1 leg patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

18 voturi

Mod de preparare

Se piseaza branza de vaci foarte marunt ,pana devine pasta.Separat se prepara maioneza din cantitatea de oua,ulei si mustar pe care am mentionat-o, cand e gata se amesteca cu usturoiul pisat bine, si cu patrunjelul taiat. sosul preparat se amesteca cu branza , dupa care se adauga sare dupa gust
Pasta se unge pe paine,si se poate manca cu rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza ca la Salaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

18 voturi

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 250 ml ulei
  • 1 lg mustar
  • sare,1catel de usturoi
  • 1 leg patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu branzeturi