autor:

Fara foto

» » Aperitive

Branza ca la Salaj

Autor: Adela Pintea (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 august 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Pintea (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 august 2007

Ingrediente
500 g branza de vaci, 2 oua, 250 ml ulei, 1 lg mustar, sare, de usturoi, 1 leg patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

18 voturi

Mod de preparare

Se piseaza branza de vaci foarte marunt ,pana devine pasta.Separat se prepara maioneza din cantitatea de oua,ulei si mustar pe care am mentionat-o, cand e gata se amesteca cu usturoiul pisat bine, si cu patrunjelul taiat. sosul preparat se amesteca cu branza , dupa care se adauga sare dupa gust
Pasta se unge pe paine,si se poate manca cu rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza ca la Salaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Paine cu masline si cascaval

Paine cu masline si cascaval

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, o amestecam cu drojdia uscata, sarea si zaharul. Turnam apa

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Cornuri cu branza si cascaval

Cornuri cu branza si cascaval

Dizolvăm drojdia în puţină apă călduţă, adăugăm zahărul şi lăsăm să se odihnească

27 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

18 voturi

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 250 ml ulei
  • 1 lg mustar
  • sare, de usturoi
  • 1 leg patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza si slanina fripta