autor:

Fara foto

» » Aperitive

Branza ca la Salaj

Autor: Adela Pintea (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 august 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Pintea (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 august 2007

Ingrediente
500 g branza de vaci, 2 oua, 250 ml ulei, 1 lg mustar, sare, de usturoi, 1 leg patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

18 voturi

Mod de preparare

Se piseaza branza de vaci foarte marunt ,pana devine pasta.Separat se prepara maioneza din cantitatea de oua,ulei si mustar pe care am mentionat-o, cand e gata se amesteca cu usturoiul pisat bine, si cu patrunjelul taiat. sosul preparat se amesteca cu branza , dupa care se adauga sare dupa gust
Pasta se unge pe paine,si se poate manca cu rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza ca la Salaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rosii cu branza Provolone

Rosii cu branza Provolone

Se pune intr-o tava mica ulei de masline, (din rosie se taie 2 felii rotunde) dupa care se pun

7 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Bulete de cas

Bulete de cas

Cartofii se fierb in coaja, se lasa apoi la racit, dupa care se rad prin razatoarea mica. Casul

6 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

18 voturi

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 250 ml ulei
  • 1 lg mustar
  • sare, de usturoi
  • 1 leg patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Specialitate cu cascaval si pasta de branza