autor:

» » Aperitive

branza cu marar/usturoi

Autor: sorin krumholtz (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sorin krumholtz (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 09 ianuarie 2009

Ingrediente
250 g. branza de vaci 250 g. smantana proaspata 100 g. telemea 1 legatura marar 5-6 catei usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Cateii de usturoi se zdrobesc ca pentru mujdei. Mararul se taie foarte marunt. Toate componentele se amesteca intre ele pana la obtinerea unei paste uniforme. Se mai poate adauga sare dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "branza cu marar/usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clatite umplute cu branza sarata, marar si sunca

Clatite umplute cu branza sarata, marar si sunca

Intr-un bol amestecam ouale cu faina folosind telul. Apoi adaugam treptat apa, iar la final adaugam

5 voturi    1 comentariu
35 min
Aperitive cu brinza
Plăcintă cu brânză, mărar și ciuperci

Plăcintă cu brânză, mărar și ciuperci

Dezghețăm foile de plăcintă până ajunge la temperatura camerei. Curățăm, spălăm

18 voturi    8 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g. branza de vaci 250 g. smantana proaspata 100 g. telemea 1 legatura marar 5-6 catei usturoi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Vinete pane cu urda si ardei gras