Reteta postata pe: 09 ianuarie 2009
Ingrediente
250 g. branza de vaci 250 g. smantana proaspata 100 g. telemea 1 legatura marar 5-6 catei usturoi
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Cateii de usturoi se zdrobesc ca pentru mujdei. Mararul se taie foarte marunt. Toate componentele se amesteca intre ele pana la obtinerea unei paste uniforme. Se mai poate adauga sare dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "branza cu marar/usturoi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Intr-un bol amestecam ouale cu faina folosind telul. Apoi adaugam treptat apa, iar la final adaugam
5 voturi
1 comentariu
35 min
Dezghețăm foile de plăcintă până ajunge la temperatura camerei. Curățăm, spălăm
18 voturi
8 comentarii
1h 40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate