autor:

Fara foto

» » Aperitive

branza cu marar/usturoi

Autor: sorin krumholtz (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sorin krumholtz (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 09 ianuarie 2009

Ingrediente
250 g. branza de vaci 250 g. smantana proaspata 100 g. telemea 1 legatura marar 5-6 catei usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Cateii de usturoi se zdrobesc ca pentru mujdei. Mararul se taie foarte marunt. Toate componentele se amesteca intre ele pana la obtinerea unei paste uniforme. Se mai poate adauga sare dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "branza cu marar/usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Omleta cu branza si marar servita cu salata verde

Omleta cu branza si marar servita cu salata verde

Se incepe cu prepararea salatei. Salata verde se spala si se taie fasii. Ceapa se curata, se

0 voturi    0 comentarii
20 min
Salate de legume
Omleta cu cartofi, branza si marar

Omleta cu cartofi, branza si marar

Ouale se bat intr-un castron cu un praf de sare, apoi se adauga branza data pe razatoarea mare si

1 vot    0 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g. branza de vaci 250 g. smantana proaspata 100 g. telemea 1 legatura marar 5-6 catei usturoi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Budinca de clatite cu branza la cuptor