autor:

Fara foto

» » Aperitive

branza cu marar/usturoi

Autor: sorin krumholtz (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sorin krumholtz (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 09 ianuarie 2009

Ingrediente
250 g. branza de vaci 250 g. smantana proaspata 100 g. telemea 1 legatura marar 5-6 catei usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Cateii de usturoi se zdrobesc ca pentru mujdei. Mararul se taie foarte marunt. Toate componentele se amesteca intre ele pana la obtinerea unei paste uniforme. Se mai poate adauga sare dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "branza cu marar/usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clatite umplute cu branza sarata, marar si sunca

Clatite umplute cu branza sarata, marar si sunca

Intr-un bol amestecam ouale cu faina folosind telul. Apoi adaugam treptat apa, iar la final adaugam

2 voturi    1 comentariu
35 min
Aperitive cu brinza
Omleta cu cartofi, branza si marar

Omleta cu cartofi, branza si marar

Ouale se bat intr-un castron cu un praf de sare, apoi se adauga branza data pe razatoarea mare si

1 vot    0 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g. branza de vaci 250 g. smantana proaspata 100 g. telemea 1 legatura marar 5-6 catei usturoi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Cas pane