autor:

silviana maftei

» » Aperitive

branza cu marar

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Ingrediente
250 g branza proaspata, 1 lingura smantana, sare,piper, 1 ceapa verde, 1 legatura marar, 1 varf de cutit boia

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele de mai sus.
Se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "branza cu marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clatite umplute cu branza sarata, marar si sunca

Clatite umplute cu branza sarata, marar si sunca

Intr-un bol amestecam ouale cu faina folosind telul. Apoi adaugam treptat apa, iar la final adaugam

5 voturi    1 comentariu
35 min
Aperitive cu brinza
Plăcintă cu brânză, mărar și ciuperci

Plăcintă cu brânză, mărar și ciuperci

Dezghețăm foile de plăcintă până ajunge la temperatura camerei. Curățăm, spălăm

18 voturi    8 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 250 g branza proaspata
  • 1 lingura smantana
  • sare,piper
  • 1 ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 varf de cutit boia

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa

85 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

68 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri umplute