autor:

Fara foto

» » Aperitive

branza cu sos si usturoi

Autor: CARMEN TATOMIR (Bucatar sef)   
   Specific: 

Mexic


    Reteta postata pe: 10 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CARMEN TATOMIR (Bucatar sef)   
Specific:  

Mexic


Reteta postata pe: 10 mai 2005

Ingrediente
1 kg brabza,10 rosi coapte,4 catei de usturoi, dupa gust,2 oua batute,100g smantana., , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Dificultate: Medie Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Rosile se toaca fin si se pun la un loc cu 2 catei de usturoi pisati si se amesteca pana se optine un sos.Branza se pune in tava si se toarna sosul peste ea,se pune la cuptor un sfert de ora,apoi se pun ouale batute peste branza si se baga la cuptor su sfert de ora.Se pune piper dupa gust.Se decoreaza cu patrunjel si smantana.Se taie feliute si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "branza cu sos si usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
chec cu masline si sunca

chec cu masline si sunca

Se amesteca ouale cu vinul si faina,pana se obtine o pasta omogena .Se adauga uleiul putin cate putin

6 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu brinza
Ardei umpluti cu branza Filadelfia

Ardei umpluti cu branza Filadelfia

Se amesteca toate ingredientele,ceapa se taie marunt si umplem ardeii,decoram si.....gata!!!!!!!!

2 voturi    7 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1 kg brabza,10 rosi coapte,4 catei de usturoi, dupa gust,2 oua batute,100g smantana.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Trandafiri cu branza sarata