autor:

joly-gina

» » Aperitive

branza de capra in saramura

Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 16 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 16 februarie 2010

Ingrediente
un baton de branza de capra proaspata(500g), o crenguta de cimbru, ulei de masline, 2 catei de usturoi, coaja de la o lamaie, si 2 foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

12 voturi

Mod de preparare

se taie branzica proaspata in bugati cam cat jumate de palma se pun intr-un borcan
se pune usturoiul intreg ,foile de dafin coaja de lamie si crenguta de cimbru printre bucatile de branza
la sfarsit se umple borcanul cu ulei de masline sau ulei obisnuit
se pune borcanu la frigider cam 3-4 sapatamani dupa care se serveste branza la salate
este foarte buna si sanatoasa
Daca ti-a placut reteta noastra "branza de capra in saramura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cornulete cu cartofi si branza de oaie

Cornulete cu cartofi si branza de oaie

Curatati cartofii si fierbetii in apa cu un praf de sare pana ce devin moi si pufosi. Scurgeti apa

4 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Placinte cu za'atar verde(oregano)

Placinte cu za'atar verde(oregano)

In zonele Iordaniei si ale Palestinei, oregano se gaseste aproape in toate lunile anului, fiind cultivat,

2 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

12 voturi

Ingrediente

  • un baton de branza de capra proaspata(500g)
  • o crenguta de cimbru
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • coaja de la o lamaie
  • si 2 foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de joly-gina
Cozonac foarte pufos si aratos

Cozonac foarte pufos si aratos

laptele+zaharul+sarea+drojdia se dizolva ,laptele trebuie sa fie putin caldut ,dupa care se adauga

66 voturi    22 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Legume cu sos de soia

Legume cu sos de soia

Legumele se curata de coaja se taie in fasi lungi, se spala si se calesc cu o ligura de ulei de masline.

10 voturi    4 comentarii
30 min
Salate cu carne
Zambetul negresei

Zambetul negresei

Punem Rama la topit pe baie de abur, se adauga un ou intreg, se amesteca continu, trebuie vazut ca

18 voturi    11 comentarii
30 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Chifle cu branza si cartofi