autor:

Delicii Sanatoase

» » , , Aperitive, Retete de post, Retete vegetariene

Branza de migdale

Autor: Delicii Sanatoase (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 august 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Delicii Sanatoase (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 august 2013

Ingrediente
2 cani migdale hidratate 8 ore si decojite, 4 catie usturoi, 2 Lg ulei presat la rece, 3/4 cana apa, 1 lg boia ardei dulce, sare dupa gust, 1 Lg fulgi de drojdie inactiva, 1 vf cutit piper cayenne

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Migdalele se lasa la inmuiat in apa aprox 8 ore. Pentru a le decoji lasati-le 5 minute in apa calda si astfel coaja se va lua mai usor.
Se pot folosi si cu tot cu coaja, insa textura va iesi diferit.

Punem migdalele in robotul cu lama S si incepem sa procesam pana se maruntesc bine, apoi adaugam si restul ingredientelor si procesam in continuare pana ajungem la o textura mai fina si lipicioasa.
Gustati pentru a vedea daca mai doriti sa adaugati condimente.

Puteti adauga si marar, patrunjel, ceapa, ierburi aromate uscate, dupa preferinte.

Cu drag,
Valentina
DeliciiSanatoase.ro
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de migdale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Mancare de ciuperci cu dovlecei si praz

Mancare de ciuperci cu dovlecei si praz

Legumele se asaza in tava. Se presara sare, piper, se adauga usturoiul tocat marunt.Se varsa sucul

2 voturi    1 comentariu
30 min
Retete vegetariene
Frigarui cu branza grill

Frigarui cu branza grill

Branza se taie in cuburi cu latura de 2 cm. Se amesteca cu chimenul si cu sucul de lamaie si se lasa

5 voturi    1 comentariu
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lucia Cretu , 23 noiembrie 2013

    Multumesc Arthur Kirkosa :)

  • Fara foto

    Arthur Kirkosa , 23 noiembrie 2013

    Multumesc Arthur Kirkosa :)

  • Fara foto

    Lucia Cretu , 17 noiembrie 2013

    NU ANTELEG ...FULGI DE DROJDIE....(DROJDIE USCATA ?...

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 cani migdale hidratate 8 ore si decojite
  • 4 catie usturoi
  • 2 Lg ulei presat la rece
  • 3/4 cana apa
  • 1 lg boia ardei dulce
  • sare dupa gust
  • 1 Lg fulgi de drojdie inactiva
  • 1 vf cutit piper cayenne

Raporteaza reteta

Retete
de Delicii Sanatoase
Praline de tahini

Praline de tahini

Eu am folosit pasta de tahini cumparata, facuta din seminte integrale de susan. Se gaseste in magazinele

9 voturi    4 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Ciorba cruda de telina

Ciorba cruda de telina

Cand am inceput sa experimentez alimentatia fara foc, am incercat si cateva supe/ciorba crude, dar

4 voturi    1 comentariu
30 min
Supe de legume
Ciocolata de casa (raw vegan)

Ciocolata de casa (raw vegan)

Caju-ul se pune in robotul cu lama S si se proceseaza in jur de 10-15 minute pana cand devine o crema

8 voturi    6 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Penne cu legume