Se lasa branza sa se scurga si se taie felii.
Intr-un castron, se amesteca faina, usturoiul si mirodeniile, se adauga apa si se freaca, pana ce devine ca o pasta subtire.
Se incinge uleiul intr-o tigaie de fonta (sau intr-o cratita) si se inmoaie bucatile de branza in pasta cu usturoi si mirodenii.
Se pun cate 3 felii de branza in uleiul incins si se prajesc - la foc potrivit - cate un minut pe fiecare parte, ca sa fie rumenite si crocante. Se scurg apoi pe hartie absorbanta si se servesc fierbinti, cu un sos de rosii si chili
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii