autor:

Fara foto

» » Aperitive

Branza de soia (tofu) prajita

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 375 g branza tare (o bucata intreaga), , 1/2 ceasca faina de orez, , 2 lingurite coriandru macinat, , 1 lingurita cardamom macinat, , 1 catel de usturoi presat, , 1/2 ceasca apa,, ulei pentru prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Se lasa branza sa se scurga si se taie felii.
Intr-un castron, se amesteca faina, usturoiul si mirodeniile, se adauga apa si se freaca, pana ce devine ca o pasta subtire.
Se incinge uleiul intr-o tigaie de fonta (sau intr-o cratita) si se inmoaie bucatile de branza in pasta cu usturoi si mirodenii.
Se pun cate 3 felii de branza in uleiul incins si se prajesc - la foc potrivit - cate un minut pe fiecare parte, ca sa fie rumenite si crocante. Se scurg apoi pe hartie absorbanta si se servesc fierbinti, cu un sos de rosii si chili
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de soia (tofu) prajita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pateuri cu branza

Pateuri cu branza

Branza se amesteca bine cu untul si 2 oua intregi, dupa care se incorporeaza si cele 2 linguri de

4 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Sandwich-uri cu branza si verdeturi

Sandwich-uri cu branza si verdeturi

Se potrivesc tare bine pe post de "pachetel", se pastreaza fara probleme peste zi impachetate in

0 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 375 g branza tare (o bucata intreaga)
  • 1/2 ceasca faina de orez
  • 2 lingurite coriandru macinat
  • 1 lingurita cardamom macinat
  • 1 catel de usturoi presat
  • 1/2 ceasca apa,
  • ulei pentru prajit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
BULETE DE CASCAVAL