Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 375 g branza tare (o bucata intreaga), , 1/2 ceasca faina de orez, , 2 lingurite coriandru macinat, , 1 lingurita cardamom macinat, , 1 catel de usturoi presat, , 1/2 ceasca apa,, ulei pentru prajit.
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
4 voturi
Mod de preparare
Intr-un castron, se amesteca faina, usturoiul si mirodeniile, se adauga apa si se freaca, pana ce devine ca o pasta subtire.
Se incinge uleiul intr-o tigaie de fonta (sau intr-o cratita) si se inmoaie bucatile de branza in pasta cu usturoi si mirodenii.
Se pun cate 3 felii de branza in uleiul incins si se prajesc - la foc potrivit - cate un minut pe fiecare parte, ca sa fie rumenite si crocante. Se scurg apoi pe hartie absorbanta si se servesc fierbinti, cu un sos de rosii si chili