autor:

kata0587

» » Aperitive

Branza de vaci cu maioneza

Autor: kata0587 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kata0587 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2010

Ingrediente
500g branza vaci, 3 oua fierte si unul crud, sare, piper, o ceapa mica, ulei, mustar

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Din ouale fierte(galbenusurile) si un gabenus crud se face o maioneza cu ulei, mustar si se amesteca cu branza de vaci bine framantata.
Se pun si albusurile fierte si tocate marunt, ceapa rasa pe razatoare mica, piper si sare.
Se serveste pe paine sau se pot umple rosiile sau ardeii formand un aperitiv rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de vaci cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Branză Topita de casa

Branză Topita de casa

In laptele fiert se opareste branza circa 2 minute, pana se alege zerul de rest. Se pune la scurs

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Bilute cu telemea

Bilute cu telemea

Intr-un bol se bat ouale spuma, peste care se rade telemeaua. Se adauga piperul, apoi praful de copt

5 voturi    4 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 28 august 2010

    recunosc faptul ca am fost cam suspicioasa la inceput:brinza de vaci si maioneza. e foarte buna ,te felicit

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Este tare gustoasa intr-adevar...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    O bunatate !

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 11 august 2010

      Rapid si usor...........

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de kata0587
Rulouri cu budinca

Rulouri cu budinca

Din ingredientele de mai sus trebuie sa iasa un aluat care sa se poata intinde foi subtiri. Se lasa

18 voturi    10 comentarii
2h
Prajituri
Crema de conopida

Crema de conopida

Se paseaza toate legumele (conopida, morcov, cartifi) si se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata cu ou si sos de smantana

Salata cu ou si sos de smantana

Din cele 2 oua se face o omleta care apoi se taie fasii. Separat se face un sos din amestec de smantana,

2 voturi    3 comentarii
30 min
Salate din oua

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

recunosc faptul ca am fost cam suspicioasa la inceput:brinza de vaci si maioneza. e foarte buna ,te felicit

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri cu branza si cascaval