autor:

Cialma Alexandru Raul

» » Aperitive

Branza de vaci cu morcov

Autor: Cialma Alexandru Raul (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cialma Alexandru Raul (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
400 g branza de vaci, 1/2 kg morcovi, 1 ceapa mica tocata foarte fin, 1 praf de sare, zeama de la o lamaie, 1 lingura de ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Morcovul se curata,se spala si se rade.Se paseaza branza de vaci cu furculita,apoi se amesteca cu morcovul ras si ceapa tocata.Se bate zeama de lamaie cu sare,se adauga uleiul si se bat bine impreuna pana ce devine un sos spumos.Se freaca sosul cu morcovul,branza de vaci si ceapa pana se formeaza o pasta groasa.
Se face tartine,care pot fi ornate cu bucatele de masline sau bucatele fine de gogosari taiate in solzi sau se aseaza compozitia pe farfurioare mici si se orneaza cu ardei sau masline.Se poate servi si alaturi de mancaruri scazute,cartofi copti sau piure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de vaci cu morcov" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Budinca de dovlecei cu telemea

Budinca de dovlecei cu telemea

Curatim dovleceii si morcovul, apoi ii dam pe razatoare. La dovlecel inlaturam interiorul cu semintele.

7 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Iaurt de casa

Iaurt de casa

1. Se strecoara laptele intr-o cratita cu fundul mai gros. 2. Se adauga lingurita cu sare. 3. Se

7 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Brânză de vaci de casă(Topfen)