autor:

FLORINEL

» » Dulciuri diverse

Branza dulce cu maioneza si usturoi

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
branza dulce cat ai!, usturoi zrobit marunt, maioneza de casa din 2 oua, delicat

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Zdrobesti branza la care adaugi usturoiul maioneza sa fie cremoasa tartinabila, delicatul incearca sa alegi bucatele de legume din delicat, astfel va fi mai aspectos.
Le amesteci bine sa se lege toate, se pun la rece cu capac sa se lege condimentele si pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza dulce cu maioneza si usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
GOGOSI CU TOPPING DE CIOCOLATA

GOGOSI CU TOPPING DE CIOCOLATA

Se dizolva drojdia in laptele caldut cu zaharul si un praf de sare,iar dupa ce a crescut,o punem

11 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Briose cu fructe goji

Briose cu fructe goji

Se pun intr-un vas pe rand ouale,zaharul,zaharul vanilat uleiul , laptele si cacao si se mixeaza

1 vot    2 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • branza dulce cat ai!
  • usturoi zrobit marunt
  • maioneza de casa din 2 oua
  • delicat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Gomboti cu prune