autor:

Fara foto

» » Aperitive

Branza feta la gratar

Autor: mariana simona pruna (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana simona pruna (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 15 noiembrie 2008

Ingrediente
branza feta, ardei gras, masline, ceapa, boia rosie, patrunjel, ulei de masline, rosii.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie 2 rosii in 3-4 bucati pe lung, peste ele se pune o bucata branza feta, peste branza 5-6 masline tocate, apoi ardeiul tocat cuburi, 1-2 rosii tocate cuburi, boia, ulei masline, patrunjel si ceapa.

Toate acestea se pun pe o folie de aluminiu, se face un pachet si se pune la gratar, de preferat, sau la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza feta la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Branza feta la gratar

Branza feta la gratar

Asezam pe folia de aluminiu ulei de masline, busuioc, cimbru, ardei taiati subtirel, rosii felii,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Pachetele de branza feta la gratar

Pachetele de branza feta la gratar

Se pregatesc si pachetelele de branza feta astfel: rosiile si dovlecelul se spala si se taie in felii

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • branza feta
  • ardei gras
  • masline
  • ceapa
  • boia rosie
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • rosii.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Branza cu smantana si mamaliguta