autor:

Fara foto

» » Aperitive

Branza feta la gratar

Autor: mariana simona pruna (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana simona pruna (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 15 noiembrie 2008

Ingrediente
branza feta, ardei gras, masline, ceapa, boia rosie, patrunjel, ulei de masline, rosii.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie 2 rosii in 3-4 bucati pe lung, peste ele se pune o bucata branza feta, peste branza 5-6 masline tocate, apoi ardeiul tocat cuburi, 1-2 rosii tocate cuburi, boia, ulei masline, patrunjel si ceapa.

Toate acestea se pun pe o folie de aluminiu, se face un pachet si se pune la gratar, de preferat, sau la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza feta la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pachetele de branza feta la gratar

Pachetele de branza feta la gratar

Se pregatesc si pachetelele de branza feta astfel: rosiile si dovlecelul se spala si se taie in felii

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Branza feta la gratar

Branza feta la gratar

Asezam pe folia de aluminiu ulei de masline, busuioc, cimbru, ardei taiati subtirel, rosii felii,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • branza feta
  • ardei gras
  • masline
  • ceapa
  • boia rosie
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • rosii.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Cascaval pane cu capsuni