autor:

costy1969

» » Aperitive

Branza feta marinata

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 20 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 20 noiembrie 2009

Ingrediente
-500 grame branza feta, -4-5 catei usturoi, -2 legaturi marar proaspat, -2 legaturi de patrunjel proaspat, -500 ml ulei masline extravirgin sau din samburi de struguri.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Branza feta se taie felii sau cubulete.

Verdeata se curata, se spala, se taie marunt.

Usturoiul se curata, se spala, se piseaza sau se taie bucati fine.

Se pregateste un vas, cu capac, se pune un strat de branza, se toarna deasupra un amestec din usturoi, verdeata, ulei, continuand tot asa pana la epuizarea cantitatii de branza, dupa care se toarna tot amestecul de ulei pana cand preparatul este acoperit complet.

Inchis ermetic se poate pastra, la rece, pana la 10-12 zile, sau poate fi consumat dupa 12 ore de marinare.

Preparatul poate fi folosit la diferite salate, ca umplutura pentru diferite aperitive.
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza feta marinata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mamaliguta cu smantana si branza

Mamaliguta cu smantana si branza

Se pune apa la fiert cu sare si dupa ce a fiert se pune treptat malaiul, in timp ce se amesteca.

8 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bruschette cu mozzarella si rosii

Bruschette cu mozzarella si rosii

Asezam feliile de paine intr-o tava,ungem cu un fir de ulei,frecam painica cu usturoiul decojit,asezam

2 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • -500 grame branza feta
  • -4-5 catei usturoi
  • -2 legaturi marar proaspat
  • -2 legaturi de patrunjel proaspat
  • -500 ml ulei masline extravirgin sau din samburi de struguri.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
"Labaneh" cu za'atar