Branza feta se taie felii sau cubulete.
Verdeata se curata, se spala, se taie marunt.
Usturoiul se curata, se spala, se piseaza sau se taie bucati fine.
Se pregateste un vas, cu capac, se pune un strat de branza, se toarna deasupra un amestec din usturoi, verdeata, ulei, continuand tot asa pana la epuizarea cantitatii de branza, dupa care se toarna tot amestecul de ulei pana cand preparatul este acoperit complet.
Inchis ermetic se poate pastra, la rece, pana la 10-12 zile, sau poate fi consumat dupa 12 ore de marinare.
Preparatul poate fi folosit la diferite salate, ca umplutura pentru diferite aperitive.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii