Branza feta se taie felii sau cubulete.
Verdeata se curata, se spala, se taie marunt.
Usturoiul se curata, se spala, se piseaza sau se taie bucati fine.
Se pregateste un vas, cu capac, se pune un strat de branza, se toarna deasupra un amestec din usturoi, verdeata, ulei, continuand tot asa pana la epuizarea cantitatii de branza, dupa care se toarna tot amestecul de ulei pana cand preparatul este acoperit complet.
Inchis ermetic se poate pastra, la rece, pana la 10-12 zile, sau poate fi consumat dupa 12 ore de marinare.
Preparatul poate fi folosit la diferite salate, ca umplutura pentru diferite aperitive.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii