Taiem branza cubulete,pe care o asezam intr-un borcan de cel putin 450 gr.Printre cubulete presaram cimbru proaspat,punem si foile de dafin,boabele de ienibahar,piperul, cateii de usturoi,ardeiul iute si ardeiul copt.Amestecam otetul cu mierea de albine si turnam peste ingredientele din borcan,avand grija sa fie acoperite toate.Inchidem borcanul cu capacul lui(daca este cu filet sau daca este borcan cu capac de sticla special pe care il gasim in comert de vanzare).Lasam la marinat aceasta branza cel putin 24 de ore si apoi o servim pe sendvisuri.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii