Taiem branza cubulete,pe care o asezam intr-un borcan de cel putin 450 gr.Printre cubulete presaram cimbru proaspat,punem si foile de dafin,boabele de ienibahar,piperul, cateii de usturoi,ardeiul iute si ardeiul copt.Amestecam otetul cu mierea de albine si turnam peste ingredientele din borcan,avand grija sa fie acoperite toate.Inchidem borcanul cu capacul lui(daca este cu filet sau daca este borcan cu capac de sticla special pe care il gasim in comert de vanzare).Lasam la marinat aceasta branza cel putin 24 de ore si apoi o servim pe sendvisuri.Pofta buna !!!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii