Taiem branza cubulete,pe care o asezam intr-un borcan de cel putin 450 gr.Printre cubulete presaram cimbru proaspat,punem si foile de dafin,boabele de ienibahar,piperul, cateii de usturoi,ardeiul iute si ardeiul copt.Amestecam otetul cu mierea de albine si turnam peste ingredientele din borcan,avand grija sa fie acoperite toate.Inchidem borcanul cu capacul lui(daca este cu filet sau daca este borcan cu capac de sticla special pe care il gasim in comert de vanzare).Lasam la marinat aceasta branza cel putin 24 de ore si apoi o servim pe sendvisuri.Pofta buna !!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii