autor:

Fara foto

» » Aperitive

Branza telemea in camasa de nuci

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 400 g telemea veche (sa nu fie zemoasa), , faina, , 2 oua, , nuci pisate sau rase, , putin piper, , untdelemn fin pentru prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie telemeaua in patru felii si se pipereaza fiecare in parte. Se tavalesc prin faina, oul batut si nucile pisate.
Se incinge bine untdelemnul intr-o tigaie si se prajesc feliile de branza pe ambele parti, circa 4 minute. Dupa ce se scot, se pun pe hartie absorbanta ca sa elimine excesul de ulei. Se asorteaza bine cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza telemea in camasa de nuci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulouri de varza cu branza

Rulouri de varza cu branza

Frunzele de vaza le punem intr-o oala, apoi adaugam apa cat sa le acopere si sarea. Lasam frunzele

4 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bruschette la cuptor

Bruschette la cuptor

Taiem painea alba in felii mai groase , o asezam in tava de inox apoi punem feliile de salam , rosiile

2 voturi    5 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 400 g telemea veche (sa nu fie zemoasa)
  • faina
  • 2 oua
  • nuci pisate sau rase
  • putin piper
  • untdelemn fin pentru prajit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Aperitiv cu leurda si branza fondue