autor:

Cristina H

» » , Aperitive, Dulciuri diverse

Branza topita

Autor: Cristina H (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina H (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 mai 2009

Ingrediente
1/2 kg branza de vaca, 1 lingurita bicarbonat, 1 ou, un sfert de pachet de unt, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Branza cu bicarbonatul se amesteca bine si se tin in frigider o zi.
Dupa aceea se pune oul intreg,sarea dupa gust si untul.
Se pune pe foc si se tine cca 10 min.
Se ruleaza in celofan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza topita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Lasagna cu carne, ciuperci, branza topita si sos Bechamel

Lasagna cu carne, ciuperci, branza topita si sos Bechamel

Curatati cepele si morcovul, tocati totul marunt, spalati si tocati ciupercile. Puneti la calit in

46 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Supa crema de branza topita

Supa crema de branza topita

Intr-o cratita se prepara un rantas din unt si faina care se stinge cu supa de pui si se lasa apoi

1 vot    0 comentarii
20 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg branza de vaca
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 ou
  • un sfert de pachet de unt
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Cookies